Dar daca ai fi tu intr-o relatie si-ar veni una sa se bage peste voi ce ai face? serios acuma..stai linistita si vezi-ti de viata ta
Mai bine incerci sa-l uiti decat sa ii desparti pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa se bage cineva in timp ce tu esti intr-o relatie cu un baiat!
P.S: Stiu ca e greu, dar accepta situatia!
Crede.ma ca am incercat sa il uit de mult timp si nu pot
Crede.ma ca am incercat de mult timp si nu pot
De ce sa-i desparti, sper sa te prinda aia si sa-ti dea o mama de bataie! Tu nu-l iubesti, daca l-ai iubi atunci te-ai gandi la binele lui, nu al tau.
El n.ar da nicioadata in mine si in plus ea s.a bagat asa ca...
Esti convinsa ca el te-ar iubi cu adevarat daca ai reusi sa-i desparti? Te simti in stare sa-i oferi tot ceea ce isi doreste si ii ofera fata cu care este pe moment cuplata?
Daca ii desparti asta nu inseamna ca o sa fie cu tine. Daca s-a combinat cu alta inseamna ca cu ea vrea sa fie, iar daca tu iti bagi nasu mai mult o sa te urasca decat sa te placa.
Eu sincer vreau sa se desp de ea pentru ca stiu ca ea e panarama si el e de treaba si nu vreau sa sufere dupa ea
Asta trebuie sa o vada el...Asa umbla multi baieti cu panarame si multe fete cu bagabonti.
Daca o sa sufere o sa fie din vina lui, el si-a ales-o, data viitoare o sa fie mai atent cu cine se combina
De ce nu vrei sa accepti ca tipul nu te vrea?! Daca te voia, atunci nu se mai cupla cu aia! Tie tiar conveni sa f in locul ei?! Nu-mi pasa ce ti-a facut tipa aceea, daca tu te bagi peste ei inseamna ca nu-l iubesti!
In plus eu nu cred ca fata aceea s-a bagat si a intervenit intre, cred doar ca el a preferat-o in locul tau!
Eu zic sa nu-i desparti si sa incerci sa il uiti pentru ca si eu am trecut prina sta numai ca este diferit el nu ma place... si in fine dar eu nu m-am bagat in viata lui adica daca nu ma place am incercat sa trec peste
Nu ne mai multumi ca nu ai pentru ce daca mi-ai fi facut asa ceva sincer chiar daca as fi singur nu m-as combina cu tine stati ma cuminti cu dragostea asta nebuna ca de la varsta asta stai co o fata sau cu un baiat doar ca il placi adica ca iti place de corpul si de fata ei nu ca o si iubes
ti