| Maria_Daria_1999 a întrebat:

Hei! Baiatul de care imi place este intr-o relatie, nu de mult timp.As vrea niste sfaturi despre cum as putea sa ii despart. Multumesc. puppy dog eyes

15 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Dar daca ai fi tu intr-o relatie si-ar veni una sa se bage peste voi ce ai face? serios acuma..stai linistita si vezi-ti de viata ta

| gingergirl1 a răspuns:

Mai bine incerci sa-l uiti decat sa ii desparti pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa se bage cineva in timp ce tu esti intr-o relatie cu un baiat!
P.S: Stiu ca e greu, dar accepta situatia!winking

| Maria_Daria_1999 explică (pentru gingergirl1):

Crede.ma ca am incercat sa il uit de mult timp si nu pot

| Maria_Daria_1999 explică (pentru gingergirl1):

Crede.ma ca am incercat de mult timp si nu pot sad

| NuMaContrazice a răspuns:

De ce sa-i desparti, sper sa te prinda aia si sa-ti dea o mama de bataie! Tu nu-l iubesti, daca l-ai iubi atunci te-ai gandi la binele lui, nu al tau.

| Maria_Daria_1999 explică (pentru NuMaContrazice):

El n.ar da nicioadata in mine si in plus ea s.a bagat asa ca...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Maria_Daria_1999):

Esti convinsa ca el te-ar iubi cu adevarat daca ai reusi sa-i desparti? Te simti in stare sa-i oferi tot ceea ce isi doreste si ii ofera fata cu care este pe moment cuplata?

| WildDream a răspuns:

Daca ii desparti asta nu inseamna ca o sa fie cu tine. Daca s-a combinat cu alta inseamna ca cu ea vrea sa fie, iar daca tu iti bagi nasu mai mult o sa te urasca decat sa te placa.

| Maria_Daria_1999 explică (pentru WildDream):

Eu sincer vreau sa se desp de ea pentru ca stiu ca ea e panarama si el e de treaba si nu vreau sa sufere dupa eastraight face

| WildDream a răspuns (pentru Maria_Daria_1999):

Asta trebuie sa o vada el...Asa umbla multi baieti cu panarame si multe fete cu bagabonti.
Daca o sa sufere o sa fie din vina lui, el si-a ales-o, data viitoare o sa fie mai atent cu cine se combinawinking

| Smile3 a răspuns:

De ce nu vrei sa accepti ca tipul nu te vrea?! Daca te voia, atunci nu se mai cupla cu aia! Tie tiar conveni sa f in locul ei?! Nu-mi pasa ce ti-a facut tipa aceea, daca tu te bagi peste ei inseamna ca nu-l iubesti!
In plus eu nu cred ca fata aceea s-a bagat si a intervenit intre, cred doar ca el a preferat-o in locul tau!tongue

| floricica1995 a răspuns:

Esti o nesimtita.

| ILikePussy a răspuns:

Alta panarama.

| Andralove567 a răspuns:

Eu zic sa nu-i desparti si sa incerci sa il uiti pentru ca si eu am trecut prina sta numai ca este diferit el nu ma place... si in fine dar eu nu m-am bagat in viata lui adica daca nu ma place am incercat sa trec peste

| Lazar_Alecsandru_1998 a răspuns:

Nu ne mai multumi ca nu ai pentru ce daca mi-ai fi facut asa ceva sincer chiar daca as fi singur nu m-as combina cu tine stati ma cuminti cu dragostea asta nebuna ca de la varsta asta stai co o fata sau cu un baiat doar ca il placi adica ca iti place de corpul si de fata ei nu ca o si iubes
ti