| Florincristi20 a întrebat:

Hei băiet va rog Spuneți-i și mie ce simțiți când faceți dragoste cu iubitele soțiile voastre cum e în interiorul vaginului am înțeles ca e umed cald și ca unele fete strange vaginul iar altele stau relaxate va rog sa îmi povestiți și mie ce simțiți în interiorul vaginului dau funda multumesc

7 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Văd că ai multe întrebari de acest gen

E un organ reproductiv.îți dai seama că e umed, cald strângerea e din cauza confortului partenerei, dar mai sunt și exceptii

| Doru51 a răspuns:

Ai înțeles?! că e umed, cald...dar tu ce simți? nimic nu e mai plăcut decât un act prelungit

| Florincristi20 explică (pentru Doru51):

Descrie ce ai simțit tu sa știu dacă vrei

| Kufu95 a răspuns:

Am și eu o întrebare la care va rog sa îmi răspundeți făra sa jigniți
Ce simte un băiat când face dragoste cu o fata care e mai strâmtă fața de una larga? Menționez ca sunt dotat am 22cm lungime și 15 cm grosime pot demonstra fără nici o problema însă soția dacă a avut 6 nașteri este foarte larga gen găleata nu simt nimic astept răspuns dau funda mulțumesc!

Asta ai întrebat înainte cu 6 ore, eu cred mai degrabă că tu de fapt nu faci nimic, având în vedere că pui astfel de întrebări, dar nici mărimea ciocanului tău, nu contează, că de comportat tu 100% nu știi să te comporți cu o femeie, degeaba ai tu mare... Cât despre ce fac eu, asta nu te privește pe tine.

| Florincristi20 explică (pentru Kufu95):

Dacă nu vrei sa spui de ce nubiti vezi de treaba lasă pe alții sa spună care e problema ta?

| Kufu95 a răspuns (pentru Florincristi20):

Problema mea este că tu vrei să ieşi în evidență aiurea.

| Emilian65 a răspuns:

Este ceva greu de descris momentele în care faci sex cu iubita sau viitoarea soție.