| ale23 a întrebat:

Hei! Baieti, am o intrebare pentru voi care pentru mine inca este un mister... Pentru voi ramene speciala fata cu care faceti prima data dragoste?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Curva a fost si curva ramane, speciala e daca e virgina dar mai bine ma resignez cu soferia si nu ma blestem ca ma culc cu o stricaciune.

| h3r a răspuns (pentru mgtow):

laughing
Ești mortal, iar pentru asta îți doresc numai bine.

| mgtow a răspuns (pentru h3r):

Si tu esti mana diavolului, tot nu ma satur sa imi descarc furia pe nesimtitele societatii si cu volanul in mana tot ma bate stresul asta la cap.

| ReViNeMaScAtii a răspuns (pentru mgtow):

Ave cezar!laughing

| h3r a răspuns (pentru mgtow):

De mine s-a săturat de mult, m-a dezmoștenit.

| RAY a răspuns:

Depinde daca ai iubito sau daca a fost o scorpie

| OnuOnulică a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, le este greu sa recunoasca indiferent ce ar spune, asa e partea masculina nu ai ce sa faci. Dar iti dai seama ca sentimentele dispar si raman amintirile care pot fi urate sau frumoase, tot incerci a scapa de ele.

| ale23 explică (pentru anonim_4396):

Asta cred si eu... e imposibil sa nu ramana speciala pentru ei mai ales daca o si iubesc...

Răspuns utilizator avertizat
| Constantin112 a răspuns:

In cazul meu da.

| MisterRip a răspuns:

Daca o iubesti ( rasp e 100% da). Daca e aventura, aici depinde de tine.

| CristianAnonymous a răspuns:

Daca ii fata perfecta, la momentul perfect, cand esti excitat cel mai tare! Da e momentul perfect happy

| LoveParis a răspuns:

Nu

| HaHaGirl a răspuns (pentru LoveParis):

Nu pentru ca voi sunteti niste ghertoi, tarani... oricum e sunt fata si pentru noi un baiat da ramane special si te gandesti cu drag (poate) la el toata viata ..in cazul meu