anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei baieti! am o intrebare, v-ar placea sa fiti curtati de o fata?

16 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Doar daca ma atrage, daca nu o vad ca pe o potentiala prietena nu o bag in seama si cand o vad devine aiurea, mi se intampla asta si mereu rad de chestiile ridicole pe care le incearca

| AccountDeleted a răspuns:

Nu... Asta ar insemna sa imi schimb numele dupa numele ei, si ceva gen: eu sa fiu "femeia" iar ea "barbatul" in casa... Nu mi-ar placea asta.

| boylivgume a răspuns (pentru AccountDeleted):

Adica nu-ti place sa fii complimentat si altele?

| AccountDeleted a răspuns (pentru boylivgume):

Complimentat si indragit da, dar curtat, adica sa fie fata stapana in casa nu.

| RAY a răspuns:

In ziua de azi fetele curteaza baieti da pe aia cu banii

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar una disperata este dispusa sa faca tot posibilul intro relatie iar o astfel de implicare in general nu este vazuta ca fiind normala.Depinde si de baiat dar respectivul nu poate fi considerat un "barbat" adevarat.

| LoveSleep a răspuns:

Da. Dar nu în modul ăla disperat.
Mi se pare o prostie ca fata să stea și să aștepte totul din partea băiatului.

| peperonies a răspuns:

Da

| Lawliet14 a răspuns:

Fa cum iti zice inima! Colegii de pe TPU nu ti-au dat raspunsul la intrebare. Daca faci aceasta actiune, sigur nu se crizeaza niciun baiat. Sa zicem ca baiatul nu e timid dar nu te place pentru ca nu te cunoaste, sau nu te place decat mai putin si nu face niciun pas, atunci nu e pacat? Acum, nu chiar "curtat" din partea ea - acest cuvant avant o conotatie mai puternica, dar daca-ti place cineva cred ca ar trebui sa te faci cunoscuta.

Răspuns utilizator avertizat
| pufulescu a răspuns:

Ce intelegi tu prin a curta? Din pacate multi, si multe mai ales considera ca e deplasat ca fata sa intre in vorba prima, sa deschida ea o discutie adica. La asta te refereai?

| boylivgume a răspuns (pentru pufulescu):

Nu ...complimente..la complimente ma refer, of, ce greu mai intelegeti

| pufulescu a răspuns (pentru boylivgume):

Am inteles acum, si sunt de acord cu ce spui! Fetele trebuie sa mai si 'raspunda' la avansurile baietilor, nu doar sa stea cu nasul pe sus asteptand.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Presupun ca esti fata de ai intrebat asta.Deci de ce ar vrea o fata sa ii faca curte unui baiat? Asta ar insemna ca e indragostita nebuneste dupa el ori ca e doar disperatalaughing. Daca tie iti place de un baiat nu cred ca ar trebui sa ii faci curte pentru ca unii baieti sunt cam mistocari si cred ca pot face mai apoi tot ce vor cu tine, mai ales daca nu te plac.

| Nutu_Ady_1997 a răspuns:

Da, de ce nu? Si eu ii fac ei complimente si ea mine!

| CiupiPIG a răspuns:

Nu ba prosta teo nascut mata pe dos? Du-te ba si intreaba-l pe iubitatu daca vrei sa-i faci curte