Depinde foarte mult cum e ea,daca e o fata sincera,serioasa, cred ca sinceritatea va vi pe primul loc,dar in ziua de azi e multa vrajeala, minciuna, baieti pacalesc fetele pentru sex fetele le pacalesc ca le iubesc cu adevarat, intrebarea e e vreo garantie virginitatea ca dai de un baiat serios? totul e o incercare, incerci pierzi iar incerci tot asa
Ar fi cea mai idioata hotarare luata/facuta de un barbat viril si in deplinatatea facultatilor mintale.Sa astepti 10 ani sa te chinuiesti sa dezvirginezi o fata in loc sa-ti valorifici toate oportunitatile si sa faci sex pe rupte si mai ales cu finalizari placute. Daca tu consideri ca a face sex cu o virgina adica sa te chinui sa o dezvirginezi ar fi/este dorinta suprema a vreunui barbat te anunt ca te inseli amarnic. Poate ca exista si cateva asemenea specimene imbecile insa acestia nu reprezinta decat o imfima parte a barbatilor.
Daca as iubi-o i-as da tot timpul de care are nevoie.
Si daca nu as parasi-o sau as insela-o
Eu zic ca as astepta 3 luni, fix 3, ca am mai asteptat o data in aceeasi situatie, n-ar fi ceva nou.
Peste 3 luni... bagajul si la gara fata draga!
Nu exista neaparat un timp limita in situatii de genul.Mie de exemplu mi s-a intamplat sa astept trei luni, pe-atunci aveam 24 de ani. Exista pasiune exista dorinta, sunt lucruri ce nu pot fi stapanite atat de usor, dar in momentul in care lucrurile nu decurg din ambele parti, atunci nu poti conditiona o iubire la o partida de sex. Ori daca iubesti, poti astepta si intelege pana cand totul va veni de la sine.Situatiile insa, pot fi relative, varsta, principii, parerea parintilor.
daca e relatie serioasa si e vorba de o casnicie in viitor eu as astepta cat e nevoie, chiar pana in noaptea nuntii o fata serioasa se gaseste cam greu si consider ca daca o gasesti merita sa ii respecti decizia
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: