| mastadont a întrebat:

Hei băieți, cum reacționați dacă iubita voastră e așa de geloasă încât vă închide în casă când merge la cumpărături?
L-am sunat duminică pe un prieten să mergem la o bere și mi-a zis că nu poate ieși că e închis în casă de iubita geloasă, am rămas tablou când am auzit și n-am știut ce să-i zic.

9 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Cand am citit întrebarea am crezut ca e verginica, sau te ai inspirat de la el? Amicul tau a vorbit metaforic când a spus că e inchis in casa, de fapt a preferat să stea cu ea, asta e parerea mea. Aici greșesc totusi atat barbatii cat si femeile in sensul ca nu trebuie să uite de socializare si sa nu se izoleze ca si cuplu, asta duce la sufocarea relației până la urmă, în plus când partenerul pleacă rămân complet singuri si devin depresivi.

| mastadont explică (pentru Emma30555):

Da, m-am inspirat de la verginică, însă doar la forma întrebării, restul e adevărat.
Știu sigur că prietena lui a mers la cumpărături pentru că e bună prietenă cu a mea și i-a menționat și ei faptul că l-a închis în apartament.
Oricum, cred că e ultima dată când îl mai chem la bere, mai bine să mă sune el dacă are chef de ieșit happy

| Emma30555 a răspuns (pentru mastadont):

Ori l a inchis fiindcă glumesc ei între ei si li se pare amuzant din moment ce si povestesc, ori sunt cam duși cu pluta. Nici nu e indicat sa închizi pe cineva in casa, în caz de incendiu sau poate i se face rau. Eu cred ca ii spuneam ca nu e normal, si mai ales că e cam bleg.

| VoidEternal a răspuns (pentru mastadont):

Ai uitat sa ii multumesti si sa inchini un pahar de sampanie in cinstea lui. laughing
@Verginica, e momentul tau, tata. Du-te si rezolva aceasta nedreptate, explica-i baiatului cum sta treaba.

| mastadont explică (pentru VoidEternal):

Închinăm cum să nu, doar să scape din casă happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru mastadont):

Tovarasul tau este un SCLAVUL SOTIEI... daca intr-adevar ii esti prieten ar trebui sa stii ca ce a patit acum e un semnal de alarma si are nevoie de tot ajutorul tau. Sa permiti iubitei tale sa te inchida ca un animal in cusca nu e normal

| MaryMaria333 a răspuns:

Dacă e in halul ăla de posesivă si tot ea vrea sa dețină controlul nu înseamnă nicidecum că l'ar iubi prea mult, asta e clar ca nu are încredere nici un pic in el. Deja ii trecut în extrema cealalaltă, pe lângă asta o relație de'a dreptul toxică.

| Roz12 a răspuns:

? ce sa zic e bine și așa, Lăbuș e tot Lăbuș