Sa fie sincera, serioasa, de incredere, chesti de astea sunt extrem de rar in Romania
Sa fie ceea ce imi doresc? Greu de spus nu pot generaliza fiecare are propiul lui gust dar in general trebuie sa fie un amestec de estetic( sa ma atraga) si personalitate si caracter( care eu cred ca primeaza) Incearca sa nu te modelezi pentru cineva si sa te modelezi pentru tine trebuie sa te placi pe tine daca vei gasi pe cineva aceea persoana trebuie sa te accepte cum esti nu sa te schimbe pentru propiul lui plac deci in concluzie Fi tu insuti si daca esti o fata dulce sau simpatica nu vei avea probleme.
Ti-ar placea sa fie mai iubitoare, sa iti trimita des mesaje sau sa fie un pic mai distanta?
Aici depinde de om de obicei eu sunt cel mai iubitor uite nu pot vorbi in numele altuia deci ar trebui sa il intrebi sincer cum vrea ca voi 2 sa evoluati. Este vorba de un echilibru si ai nevoie de opinia lui nu de a noastra.
Man eu nu caut o femeie anume deci accept multe de la ea dar pot sa ti zic cum trebuie sa NU fie o fata pentru a ma cuceri. daca e rautacioasa mie no sa-mi placa. nu prea conteaza cum arata dar sa se ingrijeasca cat de cat ca nu poti controla cum ti-a dat dumnezeu sa arati dar daca te imbraci si mirosi ca un capcaun mort no sa vreau sa stau langa tine gen. in rest apreciez daca are personalitate si pasiuni asa un pic. ce sa zic n-am pretenti.
Moral:draguta cu tine, laudaroasa(pentru a ma face sa ma simt ca sunt singurul baiat care are o asemenea minunatie), sincera si amuzanta
Fizic:slaba, inalta, ochii caprui, parul blond si gropite
wonderfully întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IIIx333III întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: