E CristiANA...serios..ai iesi cu muma padurii daca e un om dulce(sa zic asa)?
Scuze, ma refeream la fizic muma padurii. Da, asa iesii! tu crezi ca ai mai mult de castigat daca o fata e frumoasa si inculta? poate in vechea meserie
Nu nu ai de castigat.ai dreptate dar de obicei barbatii nu vad prea mult dupa fizic asa a...ma miram
Unii dintre ei, ai dreptate, cauta sa te debarasez de asfel de oameni, ca este baiat sau fata, deoarece "in fata te vorbeste bine iar in spate loveste-n tine", baga la cap aceste vorbe din batrani ca iti vor fi de mare folos
OK mersi.Bafta in contunuare :*!
Sa fi iubita!
Fata perfecta intrupeaza balansul perfect dintre iubire fata pe sine-cei din jur-persoana iubita.corpul ei arata bine fiindca ea are grija de sine(a nu se intelege 90-60-90).e o persoana vesela, mereu zambitoare si draguta cu cei din jur.inteligenta troneaza fiindca altfel e doar o pitipoanca iar ca social e prietena cu toata lumea dar nu intrece nici o data masura
Ca fizic nu acord o atentie deosebita marimii formelor, dar imi place sa fie "curbata". Adica nici plata nici batoasa. Sa aiba trupul ala specific de femeie. Bineinteles ca e necesar sa fie si frumoasa la fata.
Ca psihic: inteligenta si in rest trebuie sa ma inteleg bine cu ea. Nu am de ce sa ridic pretentii inutile legate de alte aspecte cat timp ne intelegem de minune.
Social: aici nu stau nici eu foarte bine... nu am pretentii.
Frumoasa, nivel mediu de inteligenta, cu forme bine definite si rotunde, si dragastoasa, sincera.
Buna Cristiana!
Fata perfecta zici? Pai perfectiunea e pretutindeni dar trebuie sa o observi! Orice fata poate fi perfecta. Atat am avut de zis
Nu exista perfect decat la conjugarea verbelor
Corect
Nu ma refer la perfect adica...sa arate perfect...Ci la cum ati vrea voi sa fie, nu sa fie o papusa.
mikutzzza1000 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: