anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei baieti, de ce va plac ( asa de mult unii ) virginele? Adica ce va face sa preferati o vrigina fata de cele care nu mai sunt?

10 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Nu le plac.

| KamaSutra a răspuns:

Pentru ca le place sa fie ei primiirolling eyes

| corbulalbrosu a răspuns:

Cine a dezvirginat in viata lui o fata nu va repeta greseala facuta inca o data. laughing Presupunerea ta este complet eronata deoarece se bazeaza pe o gandire de minora virgina si ceea ce este mai important o gandire tipic de fata/fetita fara experienta.

| neutrino a răspuns:

Ipoteza ta este falsa! Nu-ti alegi prietenele in functie de virginitatea lor, iar o fata virgina nu este obligatoriu "mai buna" decat o femeie.

| LoveSleep a răspuns:

Nu are absolut nicio importanță dacă e virgină sau nu.

| OldSoul a răspuns:

Depinde, daca iti doresti o relatie serioasa cu fata respectiva conteaza destul de mult sa fie virgina, acum desigur exista si exceptii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca unii cred ca o virgina este mai loiala si o sa ramana cu acel baiat fiind " Primul ". Plus ca daca nu e virgina iti cam da ceva batai de cap, nu? Adica daca nu te ridici la performanta fostului, daca nu esti mai bun ca ala?

| DjNick112 a răspuns:

Simplu, eu personal prefer fetele in garantie pentru ca nu si-a batut joc nimeni de ele, eu prefer relatiile serioase, pentru asta sunt facut. Cat timp o fata a facut-o, pentru mine nu mai are valoare, nu mai e acea fata la care visez, nu mai e asa speciala, pentru ca deja un badaran (sau mai multi) si-a batut joc de ea.
P.S. Si eu sunt in garantie si nu am de gand sa-mi bat joc de mine in primul rand, apoi de o fata happy

| Dendoris a răspuns:

E precum o doza de coca cola.

Cand o deschizi tu, sadisfactia e mai mare pentru ca tu auzi fasaitul, auzi bulele cum ies si bei si primul.
Nu se compara asta ca atunci cand cineva iti mai lasa o gura de coca cola. laughing