Frate depinde cum te referi putina burticica dar nu strica acolo putina burta parerea mea nu cred ca ar fi grasa
Nu e grasa iar burtica ei poate disparea. Daca iti place fata sau nu esti decis ce sa faci pentru ca te gandesti ce vor crede ceilalti eu zic sa ramai cu fata. Fara sa o jignesti poti sa discuti deschis cu ea si sa-i spui ca ar fi f sexy daca ar incerca sa scape de acea burtica si in felul asta o si provoci
Wow sunt fata baa si faza era despre mine da n`am vrut sa isi dea candva seama si cine vrea ii dau o pozsa (la baieti) si sa`mi zica daca e mare burtica mea id: dolly_fluturash_de_stychla
Nimieni nu e perfect si daca vrei sa vezi doar defectele in cineva, crede-ma ca ele o sa iti iasa in fata la fiecare persoana, insa daca vezi partile bune, fiecare are ceva special, doar ca trebuie descoperit si valorficat. daca are putina burtica nu e problema
Nu e grasa
in fine. depinde si cat este aceasta "burtik"
si aceasta "burtik" se face fiindk mananca gen ciocolata, carne (alimente c ingrasa) si nah. poate nu face sport
d ex. eu am 14 ani si un corp super plat da` pentru a`l avea asa trebuie sa muncesti:p
potina burtik nu strik oriqm
stai lin:p
Eu cred ca nu este grasa este mai dezvoltata in rest e coool nu te speria funda pls
Mutubal întreabă: