| DreamingAboutYou a întrebat:

Hei baieti! un raspuns sincer: ce parere aveti despre fetele populare si ingamfate(nu prea frumoase), va plac doar pentru ca sunt populare?
funda

7 răspunsuri:
| Felix2009 a răspuns:

Mie nu imi plac fetele ingamfate, ma enerveaza

| X a răspuns:

Nu iau fetele dupa popularitate,de fapt prefer fetele mai linistite,la locul lor pentru ca alea sunt si de durata...da oricum au un plus si ele pe langa faptul ca sunt cunoscute,stiu cum sa se descurce in conversatii,stiu sa obtina ce vor cand vor, nu-s timide, prostute si nu necesita timp pentru a se gandi daca vor o relatie(evident de scurta durata)

| veritasaga87 a răspuns:

Daca fac gheghe bine, am o parere bunawinking

| mgtow a răspuns:

Lumea face concurenta ca sa fie mai presus in top dar nimeni nu va ajunge in varful muntelui deoarece exista categoria omului bun si a celui cu tampenii in cap care e rau.

| TheUndertaker a răspuns:

X are mare dreptate,nici mie nu imi placa pentru ca nu poti sa si incredere in ele, te ignora cateodata astea populare dupa catva timp devin proastele scolii! Nu imi plac, sunt scarboase!

| DNSK a răspuns:

O sa cresti (de aia tot zic buh traiti.va amarata asta de copilarie) si o sa intelegi mai bine cum stau lucrurile! nimeni nu vrea o fata de genu asta, vb lu x nu-i de durata. nu vrea ea iubire si de astea. pentru ea aventurile, consumatiile prin cluburi platite, plimbari cu masina.stii piesa aia.sofisticata mah.u nu vezi cum se imbraca mah.ce sa-i ceri la aia? n-ai ce k nu-ti poate da, in afara de sex normal! una linistita, fara figuri, fara impresii, inteligenta, etc

| Dreamer a răspuns:

Nu mi-au placut niciodata fetele populare... prefer,, tocilara din prima banca'' care nu se imbraca sexy si nici nu atrage priviri...genul de fata pe care nu o cuceresti usor, si ai ce descoperi la ea in fiecare zi. Si de cele mai multe ori, dupa coada de cal, ochelarii mari si helanca maica-si se ascunde o frumusete ce asteapta sa fie descoperita.

PS: cam prea sincer raspunsul meu...cred ca mi-e somn.