Oarecum da
nu le suport pe cele care zbiara si cred ca daca pleaca de la o ora sunt cele mai tari, se bat cu alte fete... sunt praf
acum nici atat de timida incat sa nu ridice ochii din pamant, dar sa o simti oarecum ca i se inmoaie picioarele cand o saruti...
voua cum va plac baietii?
De exemplu mie imi plac cei cu tupeu si glumeti care te fac sa razi si iubareti, iar cand te saruta sa o faca misterios
Misterios, sa te sarute si sa fuga, sa zica : "Ma cheama datoria Iubire, nu iti pot spune ce este, caci mie teama sa nu ma accepti" si sa dispara zburand in vazduh?))
Nu)
Asta a fost tare dude )))) hi5 )
Sunt Doctor Spiele
Timide? Nu mai spune!
Nu exista asa ceva, e doar o banala aparenta, care-i inseala pe cei mai multi. Sunt ele timide in unele locuri, dar cand se dezlantuie, pica Mohamed din ceruri!
Adevarat ca in fetele cuminti poti avea incredere uneori, dar alteori te pot injunghia pe la spate atunci cand ti'e lumea mai draga si nu te astepti.
Mie imi plac fetele timide, cu cred ca ideea precum ca poli opusi se atrag functioneaza intr-o relatie. Fetele mai cuminti sau mai mult bun simt, chiar daca iti frang uneori inima .
Rusinoase sau putin timide? E aceiasi mancare de peste.
Ma rog, cred ca toata lumea vrea o fata putin timida, in societate.
Fetele timide sunt naşpa. Orice om timid e naşpa.
Timiditatea e o PROBLEMĂ de personalitate fraţilor! Timiditate = lipsă de încredere, teamă de oameni.
Imi plac amandoua deoarece oricare din ele au un secret care il ascund si cand il descoperi o sa fi cel mai fericit barbat din univers
Putin timide, cand le saruti sa se lase usor, sa nu stie cum sa reactioneze ca sa ai tu "grija" de ea, s-o ti in brate, asa, cred ca tuturor le plac asa!