| alex05052000 a întrebat:

Hei bun TPU uite am si eu o interebare cum sa ma bag in sema cu o fata imi place de ea si nu sant cher asa de frumos si sunt si timid.
Fara raspunsuri de genu:dai o palma la fund

Răspuns Câştigător
| loverboy111 a răspuns:

Iesi cu ea la un suc si gaseste un subiect care sa ii placa. Eventual daca ai tupeu o si saruti(unele lovesc sub centura cand le saruti fara voie...'iti trebuie ceva tupeu). Dacaai talente poetice poti sa ii scrii o poezie sau sa deschizi o discutie despre rap si sa ii zici unul facut de tine... eu la 14 ani faceam concursuri din astea si se mai dadeau unele la mine dar le respingeam ca mi se pareau materialiste si inainte si cred ca ele credeau ca o sa ajung star cu bani. Oricum star poate ajung sau macar scriitor. Dar.'nu vreau fete materialiste pe langa mine. O vreau doar pe iubita mea actuala (am 17 ani acum). Si daca te respinge si iti place mult lasate liber si ardei una la fund

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Incearca sa gandesti putin matur, chiar daca nu esti: ce sa faca o fata cu un baiat timid, de 14 ani, care nici frumos nu este?

| oOoBrBoOo a răspuns:

Nai de unde sti ce simte o fata pentru tine daca esti frumos sau urat... incearca sa vb cu ia sau daca cunosti pe cineva care ii prieten/a cu ia sa mergi cu acea persoana cand vb cu ia si te mai bagi tu in seamabig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata intai sa scrii corect si pe urma poti umbla dupa fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te superi din cauza la ce a postat neutrino, ar trebui sa-i multumesti deoarece te-a provocat? daca ai destula incredere in tine demonstreaza ca nu este asa cum a scris elwinking succes thumbs up

| mateicoca a răspuns (pentru neutrino):

Du-te dai raspunsuri din astea maicatii, uni oameni au si sentimente. Gandeste-te ce prost se simte alex05052000.

| neutrino a răspuns (pentru mateicoca):

Esti inca un exemplar care inca nu stie sa se exprime nici macar in scris, e greu pentru tine sa scrii doua randuri, cat de cat corect: stiu ca-ti este tare greu sa intelegi corect un raspuns, dar ai putea avea bunul simt sa nu apelezi jignitor la adresa parintilor. Noapte buna!