| mia_6805 a întrebat:

Hei buna am 13 ani si am la scoala un baiat de care imi place mult... dar cam la majoritatea fetelor le place de el adica e frumos amuzant inalt are tot ce poti vrea de la un baiat dar simt ca mie imi da mai multa atentie decat celorlalte fete... ce sa fac? adica nu vreau sa par obsedata sau ceva de genul asta si nu vreau nici sa stric prietenia dintre noi crying

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Iti sugerez sa astepti pana vei fi sigura ca iti da mai multa atentie tie.Nu te grabi si ajungi sa compromiti relatia buna de prietenie pe care o aveti.
Deocamdata,el se joaca,se simte bine placut de toate fetele,e putin riscant la varsta asta sa-l faci sa fie doar al tau.
Asa ca,sfatul meu e sa te joci si tu.
Sunteti prieteni asa ca te poti apropia oricat de el,poti glumi oricat, il poti intepa cu vorba, il poti necaji putintel...Esti avantajata de amicitia asta a voastra!
Lasa-l pe el sa se intrebe de ce esti asa,tu razi si nu confirma nimic. Daca intr-adevar ii placi,o sa-ti marturiseasca asta la un moment dat.
Daca tu incerci sa-i spui ca-l placi,posibil sa dea inapoi si sa intervina o raceala intre voi,fara sa te mai poti apropia, pe urma.
Deci, rabdare!
Si mult noroc!

| Colla a răspuns:

Fiti doar prieteni sau daca va,, combinati" dupa relatie despartiti'va amical.

| Lovξ a răspuns:

Deci crede-ma ca in ACEEASI SITUATIE MA AFLU SI EUhee hee la fel ca a ta, identika uite ce trebiue sa faci.sa ii sp ca il placi si sa vezi dc face chestiile acestea numa cu tine pentru ca asa am facut si eu si la anul sg voi fi cu elwinking u trebuie doar sa ii sp ca il placi dar foarte putin si sa il intrebi daca si el simte pentru tine ceva, dar daca el te refuza u sa nu ii mai dai atentie si sa il faci sa creada ca nici nu tia pasat de ea asa te va dorii mult mai mult...succes si iti sp ca daca nu vei sta cu el asta nu inseamna ca nu mai sunt si alti baieti pe leume pentru ca asa incerc sa fac si eu.winkingwinkingwinking te puplove struck:*:*:*

| sHE_4618 a răspuns:

Buna Mia. Sunt de parere ca daca placi pe cineva ar trebui sa-i spui. E o decizie pe care tu trebuie s-o iei. Asta in mod normal, dar avand in vedere ca tu ai 13 ani, eu cred ca ar trebui sa lasi baietii pe mai incolo. Am facut si eu greseli la varsta ta pe care acum le regret. Ai grija de tine si gandeste-te la deciziile pe care urmeaza sa le iei.