| soniaaamariaa a întrebat:

Hei,buna.
am o curiozitate.
Voi, baieti, cum va simtiti atunci cand prietena voastra va trimite din senin mesaj gen "i love you"?
si pentru fete: ati facut asta?

4 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Naspa, dupa ma simt obligat sa ii dau si eu msaj si sa ii raspund la fel, as fi preferat sa ii zic eu primul laughing hehehe tongue glumeam am glume idioate, pai, da ce pot sa zic, daca simt am sa ii zci daca nu simt nk inseamna ca sunt nesimtzit, as prefera in loc de jocul cu cuvintele : te iubesc te sarut si etc, as prefera sa ii arat ca vreau asta sau ca simt asta, si sa o fac sa isi doreasca si asta pe ziua de maine :blushing, daca nu reusesc sa fac asta inseamna ca nu sunt bun de nimic! si daca sunt chior nu ma las batut asa simplu!

| ralukuu a răspuns:

Am facut-o dar in romana si nuh asa! putin mai sofisticat!

| Darkmagic a răspuns:

laughing))))
Eu mi-as retrage ambasada de urgenta de langa o asa "iubita". big grin
Daca nu e in stare sa-si exprime dragostea in cuvinte ceva mai studiate, sanatate s-un praz verde. big grin
Ce sa spun...toti romanii trecuti prin net, au inceput sa para foarte "inteligenti", folosind din 5 cuvinte, 3 in engleza, vai de cu**l lor... Americanii cum ar trebui sa mai spuna "te iubesc"? Ca le-am luat noi toate cuvintele, de "intelepti" ce suntem. laughing
Mai clar pentru tine: O fata care iubeste, nu trebuie sa spuna "Te iubesc".
I se vede in ochi.

| ursachy a răspuns:

Daca e sentiment reciproc ..simti ca-ti fuge inima din piept.iar daca tu nu simti nimic pentru ea.e ceva neinteresant.