| briana_9376 a întrebat:

Hei buna am si eu o intrebare am 7 ani si am o prietena dar ea sa maiinprietenit si cu alte fete si cand am imcercat si eu sa o fac de dragul prietenei mele fetele alea nu au vrut si miau zis ca sunt prea fituasa dar ce m-a deranjat este ca prietena mea le-a luat apararea si apoi ele au inceput sa rada ca eu dingreseala am dat peste alex (baiatul pe care i plac toate fetele bine dar el e in clasa a2a) dar alex nu s-a suparat...ba chiar m-a luat in breate... ce sa fac?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu lasa imbratisarea si du-te in dormitor sa inveti ca nu mai ai mult si la 7 ani jumate intrebi ce e puta.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Use condoms! stay safe.

| DeeaBlondiii a răspuns:

Ai 7 ani frate laughingdu-te si joaca-te cu papusile lasa baietii si fitele:*

| Tourniquet a răspuns:

Draguta, aceea fata poate s-a plictisit de tine si vroia sa mai stea si cu altcineva. Ori s-a folosit de tine ca sa-si faca un scop, ori a fost prietena cu tine ca n-o prea bagau in seama fetele din clasa/bloc si te-a gasit pe tine. Incearca s-o uiti si sa nu o mai bagi in seama daca rade de tine. Fa-ti alte prietene care sa te inteleaga. In legatura cu Alex, daca el nu s-a suparat nu-i nimic! Se mai intampla sa dai peste cineva, nu-i capat de tara!
Bafta! :*

| xSmile a răspuns:

Pai. acum serios, sunt de acord cu restulwinking. Si apropo. Aia nu e o prietena adevarata, da`o undeva.

Răspuns utilizator avertizat
| BuzeNice_2036 a răspuns:

Papusika. In primul rand invata sa scrii mai corect! Dar eu la varsta ta nu ma apucam sa imi gasesc sufletul pereche.Asa ca mai bine punete pe carte si ai tu timp destul sa iti gasesti prieteni.Nu e timpul papusika.Pawinking

| briana_9376 explică:

Nu am fite!

| briana_9376 explică:

Ma refeream ce sa fac in legatura cu prietena mea...si chiar daca as vrea nu as putea sa am un iubit