| BeYourOwnMaster a întrebat:

Hei buna:*:*Am si eu o problema...totul a inceput acum 2 saptamani la scoala, cand niste tipe din clasa au inceput sa tipe ca un baiat {care este ff popular fiind baschetbalist}m-ar place pe mine si faze din astea. Dupa ceva timp baiatul a recunoscut oarecum ca este adevarat, noi fiind destul de buni prieteni, insa nu mi-a zis fata in fata.De atunci tot se da pe langa mine, vorbim, si se cam uita insistent la mine.Cand s-a terminat scoala am facut poze si cei din clasa m-au luat pe mine si pe acel baiat sa facem o poza impreuna. Faza e ca mie oarecum imi place baiatul. Credeti ca ar fi sanse sa ii placa pe bune de mine sau face doar asa in gluma? Dau funtitza love strucklove struck

Răspuns Câştigător
| aLexXx_5256 a răspuns:

Pai daca este adevarat ceai spus u(se uita la tine insistent, se da pe langa u etc.)eu cred ca chiar te place. daca nu tear place nu cred car pierde timpul doar pentru a face o gluma.Bft in continuarewinking

6 răspunsuri:
| andreiutzata a răspuns:

Poate chiar te place eu zic sa incerci sa fi cu el pentru ca altfel nu iti vei da seama si pana la urma nu pierzi nimic daca incerci sa fi cu el!

| noktambul a răspuns:

Daca tu iei relatia in serios, daca baiatul chiar iti place (nu asa, "oarecum") si nu apleci urechea la ce spun pupezele alea de colege ale tale, aveti sansa sa deveniti un cuplu. Bafta si noroc in dragoste!

| XtReMeX4You a răspuns:

Dece nu il intrebi intre 4 ochi.
Gandeste-te la asta "Daca nu risti nu castigi"
Cine e de acord cu mine?

| escroaca a răspuns:

Eu cred ca te place thinking!

| paynehunter a răspuns:

Te place...iti zic singur, incearca sa te vezi cu el singur, fara alte prietene de ale tale pe langa tine, cu toate ca el ar trebui sa faca asta si incearca sa obtii o intalnire cu el undeva, dupa aia lucrurile ar trebui sa se puna in ordine

| PanteraRozz a răspuns:

Paii.Intreaba-l daca te place. E cea mai usoara cale de a afla.Sau poti sa ii spui ca il placi.Si restul vine de la sinehappy.