Hmm. Prietene? Adevarate? Nu ai sa vezi niciodata asa ceva )) Stii ceva? Viata nu s-a terminat la el :* Daca te-a inselat cu prietena ta, te astepti la ceva mai bunn?
Daca tu poti sa treci peste faza cu inselatul si mai ales cu o persoana care ai considerat-o prietena de suflet mergi intr-o directie gresita a facut-o odata o va face si a doua oara sau daca nu o va face asa te vei gandi mereu cand iese din casa sau cand nu iti raspunde la telefon sau cand isi inchide telefonul te intreb pe tine; sincer poti trai cu asa ceva? seara faina in continuare
Din contra asta ar fi fost a 2a oara. Si tot ei doi.pe ea nu am iertat-o pe el l-as ierta pr ca si el mi-a suportat toate prostiile. Dar na' imi e greu acum pentru ca el nu e in tara nu stiu daca se va mai intoarce acasa. Si chiar daca ar fi sa fie asa nu stiu cat la % ar fi ok intre noi. Sentimentele nu mai sunt aceleasi o sa ne fie mai greu pentru aman2.si asta doar daca m-as impaca cu el, ceea ce nu prea cred. Si as fi in stare sa suport crede-ma!