| Janie a întrebat:

Hei, buna.As dori si eu un sfat daca se poate.
M-am despartit de prietenul meu acum cateva zile, lucru cauzat de o cearta nu foarte insemnata.nu a mai vorbit cu mine iar cand a trebuit intr-un final sa ne intanlim mi-a zis ca dupa aceea cearta nu mai poate fi ca inainte si ca mai bine ne despartim.Asta dupa o luna de zile.relatia noastra avand antecedente si inainte de asta o prietenie foarte buna. Eu nu prea am reusit sa deslusesc motivul principal. o prietena mi-a spus ca ei i-a zis ca nu ma poate minti dar dupa ziua aceea in care ne-am certat nu mai poate fii la fel.eu i-am zis ca nu ramanem prieteni, ca sa il pot uita. Dar el tot insista.Nu pot sa cred ca dupa atata timp nu a tinut nici macar putin putin la mine incat sa imi mai ofere o sansa ceruta cu sinceritate.Eu am ramas cu o mare durere in suflet si incerc sa par fericita in preajma lui. Desi... Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? l-as face si pe el sa sufere cum am suferit eu de atatea ori de pe urma sa. dar nu stiu cum

2 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Ai sa-l uiti in timp.Se presupunea ca il iubesti de ce cauti si tu sa-l faci sa sufere? Mai bine roaga-te sa fiti fericiti amandoi.Impreuna,separat,numai fericiti sa fiti.Indiferenet cat te-a facut sa suferi, nu trebuie sa ii vrei raul.

| dayana007 a răspuns:

Hmm razbunarea nu duce la nimic bun nu stii vorba rau faci rau gasesti? cel mai bun sfat... UITA-L...cum? metode sunt multe dar daca ii faci rau lui tu o sa suferi mai mult pentru ca ti la el.ar trebui sa accepti sa fiti prieteni ce e drept o sa superi, doar la inceput.am trecut prin asta.si daca intr-adevar vrei sa il doara trateaza-l cu bunatate maxima!
eu una sunt tot ca el dupa ce ma cert cu o pers(depinde cum, cu cine, de ce, unde) nu mai e la fel nimic. ex m am inteles super cu un individ 4 ani intr o conversatie pe mess mi a zis niste vorbe care erau in gluma(nu jignitoare) m am enervat l am dat dracu si i-am zis ca nu mai vreau sa vb niciodata.si nici ca am mai vb!
oricum u dupa parerea mea nu ai mai mult de 16, 17 ani si te sfatuiesc sa te axezi pe cu totul altceva ca baietii astia nu merita ca noi fetele sa suferim dupa ei mai ales ca sunt atatia si unii cu mult mai buni ca el pup