| Anda_7256 a întrebat:

Hei bunabig grin in septembrie incep clasa a 9 si as vrea sa fie diferit adica eu sunt la mate-info si mi s-a spus ca fetele nu prea se arunca la profilul astahappy Si ma gandesc ce o sa fac oare daca o sa fiu eu si inca sa spunem 4 fete si restul baieti nu o sa fie aiurea?

7 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

Si eu am terminat mate-info si eram cam 9 fete si 20 de baieti, insa ne-am inteles super bine si nu a fost aiurea deloc happy

| cipryyan21 a răspuns:

Nu cred... cb_cipry add si mai vb

| loveyourkiss a răspuns:

Eu cred ca ar putea fi distractiv, in felul acesta vei fi mai alintata si in centrul atentiei, si eu trec in toamna in cl a 9 a la economie iar la mine e invers sunt mai multe fete

| ignore a răspuns:

Nu o sa fie aiurea l noi sunt mai putini b si multe feteeehappy

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Depinde, nu e o regula.
Uneori e mai bine sa fie mai multi baieti decat fete care sa te calce pe nervi. Si nu`ti mai face griji ca daca esti sociabila te imprietenesti repede cu fete de la alte clase.
Asa eram si eu la inceput si acum ne plimbam dintr`o clasa in alta ca ne cunoastem toti. laughing

| Oana_9831 a răspuns:

La mine in liceu sunt multe fete la mate-info.happy Si chiar daca ar fi putine fete in clasa, nu ai de ce sa iti faci griji:* Eu sunt la filo.si la mine sunt 27 de fete si 3 baietihappy si nu se simt deloc stanjeniti:*:* sper ca ti-am fost de folos.Baftaaa:*

| Michell_7762 a răspuns:

Nu din contra sunteti in avantaj, iar colegii vostri vor fi mereu draguti in a va "ajuta "unde nu ati inteles.Sa lasi impresia ca esti una care are nevoie de "protectie" dar de adevaratelea inceara sa le demonstrezi ca esti mult superioara lor. Femeile in ziua de astazi ocupa multe posturi importante, sunt o forta (pe care barbati nu vor sa o recunoasca)bafta la scoala ciao