| Biancaa_3377 a întrebat:

Hei buna! Deci...imi place de un baiat.AM fost ca el dar ne-am despartit.Inca imi mai place de el dar... sunt >rusinoasa:" si nu stiu cum sa ii spun, dar eu cred ca ii cam place si lui de mine dar nu sunt sigura si vreau sa fiu din nou ca el dar nu stiu cum sa ii spun ca il plac si apoi ma rusinez ff rau.Cum sa ii arat fara sa ii spun? Ajutati-ma va rog
Funda:* pentru cel mai bun raspundlove struck Pa! Ms:*!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Decat sa stai sa te tot framanti, mai bine ai lamuri situatia.De multe ori,teama de refuz ne paralizeaza si nu mai facem nimic.
Deci,scrie-i un mic biletel, in care sa-l intrebi daca vrea sa fiti iarasi impreuna, poate de data asta va fi mai bine.Sau,opreste-te in fata lui si spune-i frumos ce are de gand sa faca,mai sta mult departe de tine,sau combina-le!
Oricum,actioneaza, nu sta, timpul nu asteapta!
Mult noroc!

1 răspuns:
| justme4yours a răspuns:

Daca nu poti sa ii spui in fata atunci trimitei un mesaj sau scrie-i ceva pe mess ...trebuie doar sa iti faci curaj si eu eram asa inainte si in cazuri mai speciale ink mai sunt dar trebuie doar sa te increzi in tine si totul va fi bine...(app poti sa imi dai si mie un raspuns la singura intrebare p care am pus-o pls?)