Sincer, daca cauti o parere generala despre cum ar trebui TU sa te machiez, ai ales gresit. Ar trebui sa faci ce simti si ce vrei tu, pentru TINE, nu pentru altcineva. Da stiu ca atunci cand iesim afara undeva si vrem sa aratam bine o facem pentru ceilalti, practic...dar daca te gandesti mai bine, de ce vrei sa te vada altii bine? ca sa te simti TU bine.
Parerea mea, eu prefer natural, dar un machiaj natural gen fond de ten cu un usor contur negru la ochi, fara ploape false sau ruj strident.
Rujul pacaleste barbatii pentru ca la ovulatie buzele devin mai moi, rosi, eu prefer cele naturale, acuma fiecare alege ce vrea
Fiecare cu preferințele lui. Mie nu-mi pasă, dar aș prefera să nu-i mănânc rujul de pe buze când o sărut.
Machiajul la femei e ca semnul de circulatie pentru curba periculoasa, e acolo dar n-o indreapta.
Depinde de varsta femeii, momentul zilei si ocazie si de "audienta" spre care ea se indreapta: barbati, baieti, cu sau fara prejudecati, cu sau fara gusturi rafinate etc.
Ceeace va place unuia va displace altuia.
In general, cu cit mai exagerat machiajul si mai mare in varsta, cu atit mai puternica e aspectul de "prostituata".
Un machiaj discret "nu se vede" si infrumuseteaza, corecteaza niste mici "defecte" sau distrage atentia de la ele.
Cu sau fara machiaj, femeie sau chiar barbat, cred ca fiecare ar trebui sa aiba interesul sa apara in fata celorlalti cu un corp ingrijit. Nu pierzi nimic din asta. E drept, "revoltatele" incearca sa faca tocmai pe dos. Dar si ele au cercul lor propriu de admiratori.
Aia care zic ca nemacheate mint de rup. Ok, sunt fata, dar ma rog o sa raspund la intrebarea ta. Daca e cu ea acasa e ok ca fata sa fie nemacheta, dar atunci cand iese cu ea in oras logic ca vrea ca fata sa arate cat mai bine. Te poti da cu un fond de ten, pudra, tus la ochi, rimel si iti aranjezi putin sprancenele. Ai grija sa nu exagerezi, cat mai aproape de natural sa fie machiajul.
Eu le prefer nemachiate dar evident sa arate bine. daca are de acuns ceva pentru a arata ceva mai bine si reuseste cu farduri fond de ten sau ca fara machiaj nu reuseste sa atraga atentia asta e altceva.
clar machiate arata multe mult mai bine de asta se si prefera fetele machiate.
Ma refer ca daca un barbat trebuie sa se afiseze public cu femeia de langa el, logic ca doreste ca acesta sa se macheze si sa arate bine. Daca sta cu ea acasa oricum se strica machiajul
Pai.daca fata cu care se afiseaza arata foarte bine nemachiata nu o obliga nimei..intradevar machiajul mai ofera un plus bunicel.
dar tocmai asta e ideea..baietii care stiu ce e calitatea tocmai asta ar aprecia, nu ca a-si face vreun comentariu cu tenta la fetele care se machiaza..intelegi tu unde bat
sunt fete care arata foarte bine nemachiate si e suficienta frumuseteta lor..indiferent ca e acasa sau in public..niste codite sau un ruj ajuta dar nu e absolut necesar
cati ani ai tu..de curiozitate?
Am 17 ani. Nu spun ca daca arata super bine trebuie sa se macheze. Nu o obliga nimeni. Eu prefer sa folosesc fond de ten pudra si rimel >
Stiu ce zici tu acolo ca machiajul iti pune si mai mult in evidenta aspectul placut si ascunde anumite lucruri si na..chiar daca e superba putin rimel niste tus si ruj nu strica
Asta incerc sa zic Este bine sa isi scoata in evidenta putin trasaturile, nu exagerat
Depinde cum arata fata. Sa stie sa isi ascunda defectele si sa isi puna in lumina trasaturile frumoase.
Cam toti le prefera nemachiate dar evident cu conditia sa arate bine
daca au mici defecte evident un fond de ten niste codite si rimel fac ca acea persoana sa arate mai bine..si tocmai datorita micilor defecte ca sa le spun asa baietii prefera ca fetele sa se machieze
dar in principiu ar fi super daca ar atata bine nemachiate
Am auzit ca barbatilor le plac mai mult fetele nemachiate, pentru ca sunt naturale.
Iar daca totusi foloseste machiaj, sa nu fie unul exagerat, ca risca sa fie luata de unii barbati, mai putin educati, drept curva.
După părerea mea, bărbaţii preferă nemachiate deoarece aceasta este adevărata faţă a femeii. Machiajul ascunde doar naturaleţea, desigur, dacă te invită în oraş sau într-un loc public şi elegant atunci normal că preferă să araţi cât mai bine şi în aceste cazuri poţi folosi machiaje care să te definească, cât mai simplu, mai drăguţ şi totul e ok!
Îţi urez succes!
Cum se zice femeia e cheia. Cand te iubeste esti frumoasa si CU si Fara.In general baietii plac, nu exista! Fiecare fata are stilul ei stie cum este frumoasa si cum iar sta sa fie..eu cunosc femei care la sta bine doar macheate si altele care nu. Unele fara sunt urate dar si cu par joker
Brbatii prefera femeile frumoase. Nu conteaza daca e machiata sau nemachiata ea trebuie sa fie frumoasa si buna la suflet sa nu minta sau sa insele partenerul.
Sincer eu cred ca cel mai mult conteaza ca acel machiaj sa nu schimbe infatisarea prea mult
Fato, baieti aleg mereu femeile machiate pentru ca arata mai sexy, de obicei au putin fard, un ruj rosu aprins si rimel.
Eu prefer macheate.Cu conturu acel negru la ochi cu un fard rozaliu in coltu ploapelor un fard mata uniform si un ruj rosu eu cred le face pe fete foarte sexi
Prokopchuk_Alexandrina_2000 întreabă: