Hey stai linistita, ca nu te critica nimeni! Eu in nici intr.un caz! Daca spui ca nu ai facut sex neprotejata si prezervtivele nu s.au rupt nu ai de ce sa te ingrijorezi, spui ca sunt primele contacte sexuale si ca inainte te dureau sanii? tocmai inainte te dureau ca erai virgina dar acum nu te mai dor pentru ca odata cu asta sindromul pre-menstrual dispare, sti daca era sa fii insarcinata din contra sanii te mai dureau si se umflau si etc si in orice caz simptomele unei sarcini apar dupa ap o luna
Bună,
Chiar nu ai de ce să îţi faci griji, mai ales dacă ai folosit prezervativ. În plus, nici măcar nu erai în perioada fertilă.
Stai liniştită, n-ai de ce să îţi faci griji. Sper doar să ai menstra cât mai repede ca să îţi infirmi orice bănuială. Baftă!
Pai si vezi atunci cum sa fii insarcinata! Stai linistita ca doar daca spermatozoizi lui ajungeau acolo unde trebuie sa ajunga ramaneai insarcinata si pentru asta trebuia sa te penetreze adanc foarte adanc si sa isi dea drumul in tine. :*
Deci, sa inteleg ca faptul ca prezervativul nu s-a rupt e o problema?
Faptul ca ai o "viata sexuala" cat de cat regulata modifica un pic simptomele pre-menstruale. Deci...da-i 'nainte cu tupeu!
Daca prezervativul a fost ok, si a ejacuat in afara ta atunci e ok.
Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Dar pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina.
Succes sa-ti iasa negativ!
Simtomele unei sarcini apar dupa 3 saptamani de la primul contact sexual. Si sanii te dor doar atunci cand iti cresc, nu trebuie neaparat sa te doara cand ai menstruatie sau cand nu ai. Stai linistita, nu esti insarcinata.
Skittles,acum am considerat eu de cuviinta ca imi doresc asta.Am 2 ani cu baiatul asta si il iubesc si ma iubeste si nu am vazut o catastrofa in asta atata timp cat ma protejez, chiar daca acum stau cu un morcov in fund de frica. Poate candva voi mai posta pe site-ul asta si va fi peste vreo 6 ani si vei afla ca m-am maritat cu acest baiat. Poate atunci nu o vei vedea asa o greseala.Sunt care la 12 ani si-o trag in cur cu cine apuca.Eu sunt un caz altfel.
AndrewTate7789 întreabă: