anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Bună prieteni de pe TPU. Am şi eu o întrebare. Sunt cu un băiat de aproape 10 luni şi între noi este o legătură mai specială să spunem aşa. Ţin mult la el şi el la fel. Dar eu am un mic defect să spunem aşa. Sunt o persoană foarte geloasă din păcate. Adică acum de Crăciun nişte fete pe care eu nu le suport i-au postat pe facebook chestii de genul " Crăciun fericiit:*" şi alte chestii. Şi el le-a răspuns în acelaşi mod adică cu " :* love struck big hug " iar eu m-am supărat pe el. El mi-a spus că nu am motiv dar pe mine mă enervează şi că le are la " soră " urăsc chestia asta şi i-am spus de multe ori dar îmi spune să mă calmez că pe mine mă iubeşte şi că nu e nimic între ei. Da, ok, am înţeles. Dar nu pot controla gelozia mea, una din ele i-a cerut prietenia şi bineînţeles că a refuzat şi nu mai vorbeşte cu ea, el l-am avertizat înainte de aceasta dar nu m-a ascultat, a zis că are situaţia sub control. Şi apoi i-am spus că şi cu celelalte va avea aceiaşi soartă, adică ele sunt îndrăgostite de el şi se vede asta prin gesturi şi chestii. O dată a ieşit cu ele (sunt 7 fete) în oraş, doar el fiind băiat şi m-am supărat. Vreau să ştiu dacă e ok. Dacă am motiv să mă supăr, ştiu că nu e nimic între ei dar nu îmi pot contola gelozia. I-am cerut să le scoată de la surori dar a zis că doar se distrează cu asta pentru că i se pare penibil. Nu ştiu, adică mă iubeşte pentru că simt asta dar nu ştiu ce să zic nu-mi convine situaţia. Credeţi că e vina mea că sunt supărăcioasă, sau e vina lui? ( Văd că pe aici e chestia aceea cu Fundă ceea ce toată lumea vrea, deci pentru un răspuns bun dau fundă )

2 răspunsuri:
| catal1nmax241124 a răspuns:

In primul rand zi iu******* tau sa nu se mai intalneasca cu ele decat daoar daca esti si tu sau deloc! In legatura cu gelozia ta trebuie sa te consulte un pshiolog!
Daca iti mai trebuie raspunsuri zi-mi

| AndreeaXOXO a răspuns:

Lol...gelozie la psiholog? nu chiar

si in legatura cu problema ta.stai,vezi daca mai iese cu ele si mai are legatri cu vreo una si daca se intampla asta:
1.ii explici problema ta cu gelozia si continui asa in relatie
2. faci si uh acelasi lucru sa vezi cum se simte si el
3. daca ii zici de mai multe ori sa inceteze cu ele si el nu face nimic il ameninti k va despartiti si daca chiar tine la tine o sa se opreasca

...alege uh ce vrei:* si bafta cu astabig grin