| SummerxD a întrebat:

Hei, buna! Revin cu povestea mea de dragoste cu iubitul cu care sunt de 1 an si ceva. Vam spus ca m-a inselat, m-a mintit, si l-am tot iertat. Intr-o zi i-am spus ca nu il mai iubesc(minciuna), i-am spus asta deoarece voiam sa vad daca se intoarce la mine ( daca se intoarce inseamnca ca ma iubeste, dupa mintea mea). Si s-a intors la mine, ma suna des fff des, nu i-am acceptat prima impacarea, ff tarziu i-am acceptat. Acuma se comporta cu mine, foarte frumos, ma suna mai des ca inainte, acuma daca e nervos vorbeste ff frumos cu mine, si mi-a zis ca cand vorbeste cu mine ii trec toti nervii, si uneori cand nu ne vedem 2 -3 zile, imi zice ca ii e dor de mine, si ca vrea sa fie langa mine, sa ma simta in brate, e foarte schimbat! E alta persona! Cand il intreb ca cum de s-a schimbat, imi raspunde ca nu vrea sa ma mai piarda niciodata, a zis ca si-a dat poate prea tarziu ce sentimente puternice are pentru mine, si chiar ii pare rau, a inceput sa imi faca cadouri... e sincer cu mine, imi spune orice lucru, si prietenii lui imi spun ca el nu era asa... el sa dea cadouri NICIODATA, el sa vorbeasca cu baieti despre dragosate si ce simte pentru mine NICIODATA!

Chiar se poate schimba o persona din iubire, dupa ce m-a inselat m-a mintit, ma facut sa sufar? Chiar s-a schimbat ca ma iubeste? Chiar se poate numii iubire dupa tot ce s-a intamplat? Eu il iubesc enorm de mult! Si simt ca si el ma iubeste! Dar ma cam mira comportamentul sau, adica mi-e frica sa nu imi faca iluziii dupa aia sa ma lase si tot eu sa sufar( gandesc si chiestia asta ) credeti ca exagerez!? Fundaa**

Răspuns Câştigător
| Stassy a răspuns:

Complicaat
Pai, daca o rational, da exista cazuri in care unele persoane si'au dat seama k au gresit fata de persoana iubita sh au incercat sa se schimbe.
Dar in cazul tau eu n'as fi chiar atat de sigura. Adica e neasteptat sa le povesteasca celorlalti k simnte ceva pentru tine, desi nu a mai facut'o.
Daca as fi fost in locul tau as fi procedat la fel k tine. Insa, ar fi bine [ dupa mine] sa pastrezi legatura asta distanta fata de el ca sa vezi daca sufera sau daca el chiar tine la tine. Maxim o luna sau 2 saptamani, fa chestia asta. Dupa, se vad deja rezultatele.

Acum, daca nu merge, forteaza'l un pic.[asta depinde de tine acum]
Bafta tongue

| SummerxD explică (pentru Stassy):

Asta se intampla de vreo 2 saptamani, eu nu mai sunt ca inainte, nu mais unt chiar asa disperata, eu nu il mai sun deloc, numa el ma suna, fac asta deoarece mi-e frica sa nu cad eu de proasta, bine ii ofer afectiune si asa, dar cu limite, procedez bine?

| Stassy a răspuns (pentru SummerxD):

Da chiar bine. Si eu as proceda la fel.
Continua tot asa inca putin. Daca se comporta la fel... probabil k el chiar si'o dat seama k a gresit. Daca simnti k a intervenit ceva [ dar nu exagera aici] ei bine...inseamna k doar nu i'a mers cu cealalta sh a venit la tine.
Bafta tongue

| SummerxD explică (pentru Stassy):

Mersiiiii :* tongue

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da, cred ca exagerezi si te joci cu vorbele.

| Cristiann25 a răspuns:

DA exista pentru ca si-a dat seama ca te iubeste si ca trebuie sa inceteze cu prostiile!

| Miriapod007 a răspuns:

Poate vrea sa te f**a si te lasa

| Impossible22 a răspuns:

Mah depinde acum esti foarte indragostita si sa stii ca dragostea e oarba eu iti zic sa nu.ti faci asa multe iluzii ca poate schimbarea asta e doar asa de ''ambalaj''

| SummerxD explică (pentru Impossible22):

La asta m-am gandit si eu de multe ori, dar merg pe partea cealalta si ma gandes ca nimic un om nu se poaet preface asa bine(eu chiar cred ca s-a schimbat findca chiar si-a dat seama ca putem fii imp si putem face ceva imp pe duarata destul de lunga) adica totusi e schimbat, si mama lui a zis ca e, schimbat ...inca sunt pe ganduri...tongue happy