Complicaat
Pai, daca o rational, da exista cazuri in care unele persoane si'au dat seama k au gresit fata de persoana iubita sh au incercat sa se schimbe.
Dar in cazul tau eu n'as fi chiar atat de sigura. Adica e neasteptat sa le povesteasca celorlalti k simnte ceva pentru tine, desi nu a mai facut'o.
Daca as fi fost in locul tau as fi procedat la fel k tine. Insa, ar fi bine [ dupa mine] sa pastrezi legatura asta distanta fata de el ca sa vezi daca sufera sau daca el chiar tine la tine. Maxim o luna sau 2 saptamani, fa chestia asta. Dupa, se vad deja rezultatele.
Acum, daca nu merge, forteaza'l un pic.[asta depinde de tine acum]
Bafta
DA exista pentru ca si-a dat seama ca te iubeste si ca trebuie sa inceteze cu prostiile!
Mah depinde acum esti foarte indragostita si sa stii ca dragostea e oarba eu iti zic sa nu.ti faci asa multe iluzii ca poate schimbarea asta e doar asa de ''ambalaj''
La asta m-am gandit si eu de multe ori, dar merg pe partea cealalta si ma gandes ca nimic un om nu se poaet preface asa bine(eu chiar cred ca s-a schimbat findca chiar si-a dat seama ca putem fii imp si putem face ceva imp pe duarata destul de lunga) adica totusi e schimbat, si mama lui a zis ca e, schimbat ...inca sunt pe ganduri...