| AndreeaBy_3232 a întrebat:

Hei... Buna! Stiti niste poezii, carti, povesti, texte (de dragoste, scrise de autori celebri, preferabil romani)interesante? mi-ar placea sa`mi spuneti si motivul pentru alegerea facuta.Multumesc anticipat! Pupici:X

Răspuns Câştigător
| simona_3709 a răspuns:

POti sa alegi "Orasul cu salcami\Accidentul" de Mihai Sebastian pentru ca este un roman de dragoste care te va ajuta sa vezi mult mai bine lucrurile.
Nu stiu ce varsta ai dar un roman bun este acela care te face sa meditezi,care te ajuta si care-ti dezvolta mult mai repede gandirea, totodata iti schimba si conceptiile despre viata,dragoste,etc.
Iti pot recomanda o lista intreaga de carti de dragoste de autori cunoscuti dar retine nu autorul conteaza, conteaza subiectul cartii si abordarea ei.
Poti citi :"Invitatie la vals"(cum a spus si nobine) e scrisa de Mihai Drumes, de asemenea " Scrisoare de dragoste ","Elevul dima dintr-a saptea" tot de acelasi autor.
Poti sa citesti ceva mult mai elaborat, o carte care iti va schimba conceptia despre frumos si despre femei "De ce iubim femeile?" De Mircea Cartarescu. Sfat : Daca nu ai peste 16 ani, sau daca nu depasit inca pragul copilariei cel mai bine ar fi sa nu o citesti acum,toate la timpul lor.
"Mandrie si prejudecata" -aici ai sa observi cum doi oameni care se iubesc sunt despartiti de orgoliu si totul devine foarte interesant.
Poti sa alegi si niste carti mai putin cunoscute din niste colectii de exemplul colectia El & ea. Astea sunt cartile de o zi din care nu prea inveti multe dar te teleporteaza in acel univers fictiv,in acea poveste, de obicei sunt in ele adevarate drame ce au ca prim plan dragostea.
De asemenea poti citi " Celei care ma judeca" e aparuta la raftul denisei. nu este de dragoste,este o carte politista extrem de interesanta pe care zic eu, merita sa o citesti.
"Paradisul femeilor", etc.
Sper ca te-am putut ajuta big hug
Numa` bine

1 răspuns:
| MadRabbiT a răspuns:

Elevul Dima din clasa a VII a. e cum adolescenti si e interesanta happy sau Invitatie la Vals