1.Trateazal cu indierenta[doare cel mai tare]
2. Vrea sa te faca geloasa
3.stai calma ca NU TE MERITA. Mai sunt si altii
4. e cam fustangiu
5. poate ca te place si isi bate joc de fata aia
=incearca sa il rasplatesti cu aceeasi moneda: fal si tu gelos. poate o sa isi dea seama ca trebuie sa lupte pentru tine
sper ca te-am ajutat! bafta! :X fundita?
Pai poate erau prieteni si isi permiteau ca si eu fac la fel cu prietenele mele
Buna. 1. Ori vrea sa te faca geloasa! 2. Ori nu are ce sa faca si pupa biata fata incontinuu
Incearca sa te faca geloasa, daca zici ca el se uita la tine dp ce o saruta, si ea a zis ca nu-i nici o treaba...
Pupa o fata saruta sau o pupa pe obraz ca e important si asta. e greu daca nu stai in acelasi loc cu el. daca o pupa pe obraz poate e vreo ruda sau o prietena apropiata. daca o sarutaa tunci tipul acesta nu e cum pare a fi. trebuie sa stai mult cu o persoana ca sa o cunosti. poate nu e asa cum credeai. daca o pupa pe obraz si dupa se uita la tine poate avea o urma de indoiala la ce sa faca cred ca e confuz. dar mai bine discuta cu el asta daca ai incredere in el.
Pai draga mea, daca tu crezi ca si el te place pe tine, si a sarutat-o pe acea fata de fata cu tine doar ca sa te faca geloasa, de ce nu-i faci si u acelasi lucru? saruta-l chiar pe cel mai bun prieten al lui cu el de fata. poate asa o sa vada si el ce ai simtit tu atunci!
Mai sunt si alti baieti simpatici nu te arunk din prima sa nu iti para rau apoi