Serios? . poti sa-mi spui de ce crezi asta? pentru ca sincer habar n-am ce sa mai cred cand sunt cu el sau cand vorbesc cu el. a trecut prin faze grele in viata, a suferit, poate de aia e asa nu?
Nu stiu, asa cred eu pur si simplu si probabil ca de aceea e asa, din cauza ca a trecut prin multe in viata
Da, probabil si acum am aflat ca nu a intrat o vreme la pc pentru ca i s-a stricat. asta inseamna ca nu pentru ca nu vroia sa vorbim
Deci totusi sansele sunt mari sa fiti impreuna mai devreme sau mai tarziu
Eu nu sunt sigura, adica se poarta diferit uneori, intr-o zi pare ca suntem doar niste prieteni, alte zile vorbeste de parca am fi impreuna alte. e normal?
Sincer ar trebui sa fi cu el din nou impreuna poate de data asta va iese, incerkati sa fiti ft ft ft sinceri si sa nu v-a pierdeti totusi cu firea....Ai grija totusi cu sentimentele in prima parte... apoi daca chiar iti pare ca e ok..ramai cu el[mai am si eu o intrebare Ce zodii sunteti?]
Eu sunt balanta, el e varsator. .
Eu zic sa va combinati iar pana si astrele tin cu voi Mari sanse de reusita, relatie armonioasa
Cand Balanta si Varsatorul sunt impreuna, relatia dintre cei doi este plina de dinamism. Varsatorul si Balanta impartasesc aceleasi pasiuni pentru arta, activitati intelectuale si culturale si nu le place sa aiba o viata plina de restrictii. Varsatorul prefera sa invete, experimentand in timp ce Balanta prefera o carte buna. Impreuna cei doi pot invata sa aprecieze ceea ce singuri poate nu ar fi reusit.
Si Varsatorul si Balanta au multa energie si vor reusi sa-si indeplineasca cam tot ce isi propun. Varsatorul vrea sa aiba libertatea de a isi experimenta ideile in timp ce Balanta isi doreste libertatea intelectuala. Atunci cand Balanta va oscila Varsatorul o va ajuta sa se hotarasca.
Multitudinea punctelor de interes comun ii face sa fie o relatie cu foarte sanse foarte mari de succes.