| anonimus25 a întrebat:

Hei buna TPU! Chestia este ca imi place mult de o fata care e cu un an mai mare decat mine si ma mai intreaba uneori asa pur si simplu pe cine iubesc iar eu ii spun ca pe nimeni si tot timpul ma emotionez cand o vad sau vorbesc cu ea. Fetelor voi stiti mai bine ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Iubibila01 a răspuns:

Atunci ar fi indicat sa ii respecti decizia. mai bine prieteni, decat nimic. si stii cum se spune: ''nu se stie niciodat... timpul le rezolva pe toate" succes :*

4 răspunsuri:
| Eduardx_1313 a răspuns:

Frate ....nu sunt expert dar spune-i."ca pe tine!"

| Iubibila01 a răspuns:

Asa se intampla. prietenul meu e mai mic cu un an ca mine si, si el a fost timid. Incearca sa-i spui ca o placi, sau gaseste un moment ''magic' si sarut-o sigur se va 'topi'. succes :* fundita

| anonimus25 explică (pentru Iubibila01):

Da dar chestia e ca ea cam place alt baiat si i-am mai spus de vreo trebuie ori de doua ori anul trecut si o data anul acesta si m-a refuzat a spus ca vre sa fim prieteni si atat

| Iubibila01 a răspuns (pentru anonimus25):

Atunci ar fi indicat sa ii respecti decizia. mai bine prieteni, decat nimic. si stii cum se spune: ''nu se stie niciodat... timpul le rezolva pe toate" succes :*

| VpDenyel a răspuns:

Nu te eomotiona! Increaca sai castigi iubirea! Si daca te intreaba asa e posibil sa te palca si ea! Am patit-o si eu si am facut asa si mam ales cu fata pe care o placeam.NOROC!