| matemetica a întrebat:

Hei buna TPU. cunosc un baiat mai mare decat mine cu un an. ne stim de mici copii, in ultimi 6 ani nu ne am vazut deloc.si intr-o buna zi vin pe la noi. atunci pe moment eram foarte apropiati.\vb foarte mult pe mess si acum dar ne-am cuplat de 2 ori odata prin octombrie si a doua oara prin decembrie de craciun prima data eu am pus punct. iar a doua oara avand iubita a lasa t-o pentru mine si ne am impacat el mi a dat (a doua oara )papucii pentru ca a zis cas distanta si foarte rea cu el si e mai bine asa eu mereu cand ma vad cu el ma agit foarte tare si in acelasi timp il plac.acum el are iubita pe aia care a doua oara s a desp de ea pentru mine.ma enerveaza lucrul ca scrie la status "te iubesc...". nu stiu cum sa vb cu el mi a zis ca vn vara si o sa fie mai bine pentru ca eu sunt la scoala in alt judet iar el sta in Alt judet de unde sunt eu de fapta spus ca distanta il omoara si poata ca la vara o sa ne cuplam iar //. dat ru nu pot sa astpt pana la vara in vreau acum ce sfatusi imi dati funa accept toate sfaturile credeti ca il iubesc sau ca doar e o obsesie de el

3 răspunsuri:
| xCarol a răspuns:

Sfatul meu este.ca daca el si-a gasit o iubita si nu a vrut sa fie cu tine doar pentru distanta. atunci nu prea te iubeste. ignora`l. o sa il atragi daca il ignori si ii areti ca nu iti pasa... el o sa se simta singur si o sa revina la tine. asta in caz in care vrei sa mai stai cu el. eu nu stiu cred ca e doar o obsesie big grin. mult succes :*

| Roxu1398 a răspuns:

Sa-i spui ca nu mai poti astepta pana in vara, ca poate daca ai fost vreodata rea sau distanta cu el n-au fost cu intentie si chiar iti pare rau ca s-a incheiat. Nu prea pare genul de baiat care sa isi bata joc de tine.

| matemetica explică (pentru Roxu1398):

Da dar el are acum prietena.si mi a zis ca el nu poate sta cu o fata care se vede zice la 2, 3 ani.si nu e asa ne vedem cam i fiecare an de cateva ori avand in vedere ca de abia ne am cunoscut iar deupa 6 ani