| Roxanastyl123 a întrebat:

Hei buna TPU deci problema mea este ca am prieten dar nu știu sa sărut am 15 anii și as vrea sa știu și eu cum se săruta când ma gândesc ca alte fete se-au început deja și viata sexuala ma ajutați te rog cu ne-ste sfaturi de sărut?

Răspuns Câştigător
| Mikysor17 a răspuns:

Nu te grabii asa am facut si eu la varsta ta exact 15 ani aveam si mam grabit sa sa am primul sarut tot din motivul asta pentru ca "toate" lau avut deja imi era si rusine sa zic si minteam ca l-am avut laughing acum imi pare rau ca mi-am pierdut primul sarut cu un nimeni pentru care nu simteam nimic pentru ca asta de fapt trebuie sa fie una din cele mai frumoase aminti din adolescenta care iti raman in memorie si peste multi aniiwinking Asa ca nu te grabii bine nici sa astepti pana la 20 de ani laughing lasa sa vina totu de la sine, cu c ine trebuie si cu cine simtiiwinking Daca tu simti ca e momentul potrivit atunci fa-o daca vrei sa faci asta doar ca celalalte fete au facut-o si tu nu atunci eu zic sa ai rabdarewinking

20 răspunsuri:
| Doηηa a răspuns:

Ce te interesează pe tine de altele? Nu mai fă comparații aiurea. Mâine, poimâne vi și ne spui că ți-ai început viața sexuală că de...altele și-au început-o.
Și nu îți trebuie facultate să săruți, mare problemă pe capul tău... dacă și asta se numește problemă...

| teodor123123 a răspuns:

Pai simplu bagi limbuta in gura lui laughing))

| Dariusuu a răspuns:

Primul sărut e mai stângaci, lasă-te purtată de val. Alte fete la 15 ani nu mai au copilărie, aşa că bucură-te că n-ai făcut o prostie care să te remarce pe viaţă.

Lasă timpul să treacă ai timp de relaţi şi pe mai târziu.

Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci cum face si baiatul care te saruta. faci si tu la fel il saruti.e simplu si o sa i placa cu siguranta si lui...

Răspuns utilizator avertizat
| xCrazyGirl a răspuns:

Nu stiu sa-ti explic dar e mai bine sa il lasi pe el sa conduca

| xCrazyGirl a răspuns (pentru valioprea):

Tu de unde stii? laughing

Dragutz big grin

| JohnnyHelpsYou a răspuns (pentru valioprea):

Ba, daca vrei sa te bagi in seama cu ea ia du-te pe facebook si vb cu ea, nu incepeti aici la intrebarile altora straight face

| JohnnyHelpsYou a răspuns (pentru valioprea):

DA cumva e treaba ta sa te bagi asa ca tiganu, ia mars in banca ta >straight face si vb cu fete pe fb nu cu anonim pe TPU, aici e vorba de a ajuta oamenii nu a te da la ei

smug Mersi :X:X

| Roxanastyl123 explică (pentru valioprea):

laughing

| dcaaasss a răspuns:

Deci faza cu sarutu e foarte simpla :D. Priveste aici un sarut cat de cat ok http://youtu.be/QR9zbNbLy-U?t=2m41s Si faci cum face baiatul dar repetat si schimbi partea. Mai apasat mai rapid mai lent :D Si cu viata sexuala nu te baza pe ce fac alte fete ca nu e bine! Am foarte multe amice de 15 16 ani care regreta ca s-au grabit sa isi inceapa viata sexuala.

| Andreytta981317 a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti faci griji de asta, totul depinde de baiat, el face tot si nu te ingrijora ca nu poti saruta(toate la timpul lor):-)