Sper ca nu doresti sa-l astepti pana in primavara. Da-i papucii inapoi si cauta-ti un prieten adevarat.
Ar trebuie sa o asculti, dar nu total. In sensul ca nu ar trebui sa o mai cauti cel putin un timp, ci toata viata. Si stii de ce? Pentru ca nu merita. Pentru ca a permis sa-si bage prietena nasul in relatia voastra, pentru ca nu a avut nici macar bunul simt sa-ti spune ce a spus fata in fata. Trateaz-o cu indiferenta si orienteaza-te spre alta fata, care te merita. Bafta!
Buna sincer nu prea imi place faza cu"sa luam o mica pauza"consider ca este un mod de a vrea sa se desparta de tine dar iti da doar de inteles.Bine,acum depinde de persoane, nu toate fac la fel.
Mai sus spuneai ca sa luat dupa prietena ei.Pai urat ca a facut asa.Consider ca atunci cand iubesti si ti la o persoana nu te iei dupa nimeni si nu asculti de nimeni.
Imi pare rau ca treci prin asta dar parerea mea ar trebui sa mai lasi sa treaca macar cateva zile si daca vezi ca ea nu iti da nimic in tot acest timp sun-o si spune-i ca vrei sa vorbiti si o rogi sa iti explice ce vrea sa faca pana la urma daca mai vrea s-au nu sa continue relatia cu tine.Asa stii si tu ce ai de facut mai departe.
Oricum fi tare si indiferent daca va da un raspuns negativ pentru tine viata merge inainte, nu inapoi
Ai grija de tine.
Nu faci nimic in privinta ei ca nu ar avea nici un rost, fata cred ca s a cam plictisit si vrea sa fie singura sau cu altul ca nu-i exclus
Buna.Te intreb, tu ai incredere in prietena ei? Tu crezi ca ea stie ce spune? Sau crezi ca face asta doar ca sa te raneasca?