| LoveBlind a întrebat:

Hei buna TPU... e un baiat la scoala care este frumos am facut rost de id-ul lui dar nustu cum sa ii spun ca il plac oricum nu imi scrieti sa ii spun direct te plac ca este cea mai naspa cale... va rog ajutati-ma! DAU funditabig grin(app si baiatul e pe mes si nu e fitos)

Răspuns Câştigător
| Adorable a răspuns:

Pai, joaca adevar sau provocare cu el si intreaba pe ocolite :
-Adevar : Iubesti pe cineva?
-Procent : Cat la 100% crezi ca sunt frumoasa?
-Provocare : Te provoc sa imi spui numele unei fete frumoase.
Sau incearca alte lucruri, pe ocolite, fa-l sa te placa si el!

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Buna! Nu te grabi, asteapta sa va cunoasteti inainte. Tu spui ca iti place un baiat pe care nici macar nu-l cunosti. Succes! happy

| mihaelaa18 a răspuns:

Buna:* pai ai putea intai sa incerci sa te bagi in seama cu el,sa il intrebi ce mai face,ce mai zice, cum este la scoala, chestii din astea.In primul rand trebuie sa fi o buna amica cu el,cand va intalniti sa te bagi mai mult in seama cu el, sa ii zambesti, sa te imprietenesti cu gasca care umbla el.Incetu cu incetu, ii vei putea da de inteles ca il placi si daca te place si el atunci sigur va iesi ceva intre voi.Bafta:X

| St3fU a răspuns:

Pai mai intai fa cunostinta cu el.incepeti sa va cunoasteti imi bine.iesiti impreuna la inceput cu prietenii mai apoi doar voi 2.si o sa vezi daca iti place cu adevarat si daca da, si te place si el ar trebui sa faca el primul pasbig grin, daca tot nu zice nimic.ii spui ca n'ai ce sa faci.da macar atunci o sa va cunoasteti mai bine si o sa-ti fie mai usor sa'i zicibig grin bafta