Io cred ca te urasc ala e un te iubesc el de fapt URASTE ca te iubeste lasa-l se apropie acum de tine zambestei uitate l el daca esti timida macar atat poti sa faci.
Asa... Oricat de mult ti-ar placea de el, nu lasa se vada ca esti topita si ca ai face orice pentru el. Nu prinde bine, crede-ma. Incearca sa mai petreci ceva timp cu el, sa vezi ce-i poate capul. sa-l cunosti mai bine. Daca situatia e asa cum cred eu, tu-l placi doar asa, fizic vorbind, fara sa stii ce fel de persoana e.
Incearca sa-l pupi pe obraz, cand va vedeti, si urmareste-i reactia. Daca nu-l deranjeaza e okey. Lasa totul sa decurga de la sine si fii tu insuti, increzatoare in fortele proprii. Daca e sa se intample ceva, o sa fie, crede-ma. >
Buna...eu cred ca cineva tea dat de gol si i-a spus ca tu esti indragostita de el si el face misto de tine ce altceva ffac baieti cand vad ca au aatatea fete langa ei acum depinde ce fel de om e
Succes la agatat :*:*
Salut.eu cred ca ar trebui sa-i spui ce simti,chiar daca te va respinge si iti va fi putin dureros,important ca o sa stii precis ce simte si el pentru tine si nu te vei kinui atita,dar dupa parerea mea eu cred ca el te place,in dragoste nu trebuie sa fii timida,deoarece lui poate ii place de tine dar si lui ii este rusine sa faca primul pas, si daca nu ill vei face nici tu, o sa va pierdeti unul pe celalant.merita sa incerci.succespup