| CandyShop a întrebat:

Hei buna tuturor! ...Am si o poveste destul de frumoasa dar care incepe sa o ia pe cai urate si as vrea sa o indrept la loc!

Sunt cu iubitul meu de 1 an si o luna, ne cunoastem de 3 4 ani si de prima data cand l-am vazut m-am indragostit de el.
Am mai fost impreuna de 2 ori, prima data a durat 3 saptamana si eram eu foarte retrasa si ne vedeam odata pe saptamana ne-am despartit din cauza mea ne-am impacat dupa 2 luni, a 2a oara am fost impreuna toata vara 2009 si ne-am despartit la sfarsitul ei pentru ca a fost alegerea lui.Ne-am impacat dupa 6 luni pe 27 feb 2010 si suntem impreuna si in ziua de azi. La inceput eram extrem de indragostiti[nu ca acum nu am fii] ne vedeam in fiecare zii eram de nedespartit, mergeam oriunde impreuna, ieseam mereu in parc si oriunde cu prietenii lui, relatia s-a schimbat putin cand aveam vreo 8 luni, a aparut un nou prieten de al lui mai mare cei drept cu masina si lucrau imppreuna mereu la ea. Noi cu atingerile si pipaielile am inceput pe la 9 luni pana atunci nimic, si de atunci am evoluat usor cu toate peste haine azi peste 2 saptamana pe dedesubt si tot asa, nu am ajuns la sex vaginal si stie foarte bine ca tipul acela de sex este valabil dupa cei 18 ani ai mei.
El este foarte schimbat, inainte eu eram punctul lui de liniste mereu cand era suparat statea cu mine si il scoteam din starea aia gasea alinare numai la mine.Acum se enerveaza foarte repede, ne certam tot mai des, nu este vorba niciodata de despartire sunt certuri care tin maxim o zi in care suntem putin reci unu cu altu. Dar il vad schimbat mi se pare rece cu mine, inainte nu stateam o zi fara sa ne vedem, acum, stam si 2 3 zile. Are unele momente in care e fericit sare pe mine si ma pupa fara sa ii zic nimic si sunt momente in care trebuie sa ma rog de el sa ma pupe. Sunt schimbate toate, as vrea sa fie ca inainte sa ne intelegem si sa ne comportam nu stiu cum sa spun sa ne comportam ca inainte.Fratele meu mi-a sugerat sa fiu mai rece, dar defiecare data cand incerc sa fiu rece sau indiferenta reactioneaza si el la fel si exact chestia asta o evit. Sper ca ati inteles cum decurgea relatia noastra atunci si cum este acum... Ma tot gandesc la momentele acelea si parca ma trec fiori cand imi aduc aminte cum ne comportam.
As vrea sa fie ca inainte niste sfaturi? Multumesc foarte mult persoanelor care v-or citi toata povestea mea si ma vor ajuta!

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

El si-a inceput viata sexuala? S-ar putea ca problema voastra sa fie cauzata de asta. Nu-ti spun asta ca sa te bag mai repede in pat cu el, dimpotriva, aceasta ar fi doar o solutie de moment.
Sunteti amandoi crestini, singura solutie care tine cu adevarat este in Mana lui Dumnezeu. Dar trebuie sa I-o cereti amandoi, si sa aveti incredere in El si in faptul ca aceasta este singura solutie buna.

| alexutza003 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vb deschis cu el sa ii spui ce te deranjeaza sa ii spui ca vrei ca relatia sa aiba un viitor dar trebuie sa isi dea si el interesul intreaba-l cel deranjeaza la tine si ascultal nul contrazice incercati sa faci mici compromisuri sa va schimbati amondoi un pic pentru ca relatia sa mearga mai bine incerca sa fi mai intelegatoare cu el si lui cere-i sa isi dea mai mult interesul

| nebunDUPAtine a răspuns:

Sfatul meu? zi si lui ce ne-ai zis noua, du-te la el si vorbestei adui aminte cat de frumos era inainte si cum va intelegeati si cat de bine era, adui aminte de toate clipele placute petrecute impreuna, spune-i ca vrei sa fie ca la inceput, asta e cea mai buna solutie dupa parerea mea