Ce ne atrage pai fata acelei fete daca e frumoasa, sanii, fundul, bulane etc exact ce a atras si pe stramosi nostri, deci aspectul fizic ca na nu poti face sex cu orice pana la urma ala e scopul
Ochii, gura si eventual locul unde ar trebui sa fie sutienul, atunci cand este cazul.
Caracteru`, adica cum e ce caracter are, iar apoi e normal sa ma uit si la aspectu` fizic ca nu pot lua o vrajitoare, si la caracter ma refer, sensibila, inteligenta etc , dar dureaza un pic pana-i vad caracteru`
Eşti orb sau ce?
La o relatie care vrei sa fie stabila si lunga si frumoasa, si nu doar o luna 2 si cateva partide de sex sa stii ca caracteru` si aspectul fizic, e 50% -50%
Mda depinde cum gandit si chestii, mda n-am vazut asa problema, adica poate n-am citit bine intrebarea asa da, ca daca o vezi dreacu ca miroase si e urata ca moartea, e normal ca nici numai incerci sa-i cunosti caracteru` mda de data asta a fost vina mea
Caracterul in primul rand, dupa si aspectul fizic.ca nu poti sa fii cu una care arata foarte bine fizic dar sa fie proasta, nesimtita si sa te faci de ras cu ea.dar nici cu una cu caracter frumos si desteapta dar nu incape pe usa nu poti fii...
Asa vad eu lucrurile...
Dar oricum nu ai cum sa ii vezi tot caracteru din prima.
deea1919 întreabă: