Sunteti foarte potriviti unul cu celalalt si la fel de orgoliosi.Ce-ti spune tie ca asa cum tu te framanti acum,nu se framanta si el? Orgoliul nu-i permite sa-ti spuna nimic si, asa cum tu te temi de el, se teme si el de tine.Este clar ca lumina zilei ca te place,altfel nu incepea nici cu povestea sorei nici cu sarutarile de dupa.El,incearca marea cu degetul, deocamdata. Sfatul meu e sa nu-i spui inca, nimic.Cum te tine el in sah, sa-l tii si tu.Colegii,bineinteles joaca un rol important in toata povestea,il vor face sa inteleaga ca trebuie sa fiti impreuna,lucru pe care el poate ca-l vrea dar inca nu e sigur(de tine).Si nu mai fii asa sigura ca are doar doua parti, ori alba, ori neagra.Ramai surioara lui incestuoasa si joaca-te, asa cum si el se joaca.O sa va treziti impreuna fara sa stiti cum s-a intamplat exact lucrul asta.Mult noroc!
Vai cat de oribil ca o SORA? nu cred ca ai sanse cu el. nici nu stiam ca se foloseste replica asta in viata reala... fato, iesi repede din zona prietenoasa/incestuoasa!
Eu cred ca te place dar nu vrea sa-ti spuna
adica daca te considera ca o sora nu te saruta
si ai dreptate ca in cazul in care ai sta cu el s-ar putea sa nu-ti mai zica ceea ce acum iti zice...
oricum faci cum crezi ca e mai bine daca tu ai vrea sa stai cu el mai bine i-ai zice ceea ce simti
Eu cred ca va cam potriviti si ca daca el spune ca esti ca si sora lui nu cred ca un frate si'ar saruta sora. Mai bine ii zici ca il placi si il intrebi ce crede dsp tine daca te place chesti din astea si daca nu ii spui acum o sa il pierzi de tot si el poate o sa isi faca o iubita si nu o sa mai poata deloc sa se vada cu tine daca acea fata nu il lasa si o sa ramai cu ochii in soare. Spune-i asta trebuie sa faci.
Am intzeles...il placi si vrei sa fii sigura daca el te place sau vrea sa fi in continuare "sora" lui nu-i asa? daaaaaaaaaaaa.
uite cum facem:ar fi mai bine sa mai asteptzi o vreme pana se linistesc apele. apoi poti sa incerci sa te dai la el din cand in cand si sa ii spui dupa un timp(daca iti rasp la avansuri)ca il placi. daca este un „fratzior " intzelegator, atunci va accepta.succes.
Daca vrei neaparat sa fi cu el, eu zic sa'i spui! Spune-i ca el pentru tine este mai mult d cat un frate, si intreaba'l daca el iti impartaseste acelasi sentiment, iar daca zice ca nu, nu e nici o tragedie. Ramaneti in continuare asa cum ati fost pana acum.
Cateodata e bine sa lucrurile cum sunt iar poate el nu te considera atragatoare din punct de vedere sexual cine stie in discutziile voastre poti dezbate subiectu asta si-l poti intreba foare frumos care-i motivu de nu a vrut atunci sa se culce cu tine. ca thu ai fi vrut mult si chestii de genu
Draga mea eu zic sa lasi lucrurile sa vina de la sine, sa nu le fortezi ca poate mai tarziu poate o sa regreti.Momentan este la capitolul sora, poate mai tarziu se vor trezi alte sentimente in el.asa e nu forta nota
Uite trebuie sa iesiti la un suc o prajitura si daca va simtiti bine eu spui daca nu astepti,