| claide a întrebat:

Hei cam cat ar trebui sa dureze un act sexual?

Răspuns Câştigător
| mihaMGB a răspuns:

Durata unui act sexual depinde de : atractia dintre parteneri, calitatea actului sexual, preludiu, variatia pozitiilor, si desigur cel mai important factor ar fi numarul actului sexual(primul, al2lea, etc).
Pentru o femeie favorabil ar fi un preludiu 5-10 min maxim, urmat de o partida de aproximativ 20 de minute, daca este satisfacuta ar trebui sa atinga un orgasm.

9 răspunsuri:
| BESTNICK a răspuns:

Acum depinde si de femeie cat de buna ewinking

| Roo a răspuns:

Un act sexual ideal sau satisfacator dureaza intre 3 si 13 minute! (exclus preludiul)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un stiudiu pe care l am citit zicea ca ideal 12 minute (fara preludiu). Daca in 12 minute partenera nu are orgasm atunci cel mai posibil sa nu aiba deloc. Dupa 15 minute deja devine obositor pentru ambii parteneri.

| mihaMGB a răspuns (pentru suntserios):

Tin sa te contrazic in legatura cu oboseala... daca ambii parteneri sunt atrasi reciproc si stiu sa se satisfaca si sa se bucure in primul rand de actul in sine, atunci sigur nu simt oboseala dupa 15 minutehappysi stiu ce vorbesctongue

| AlinKun a răspuns:

Acum depinde na de la 10 min pana la 30-chiar 1 ora depinde de persoane

| AlexR a răspuns:

La mine dureaza 15 minute. Au fost momente in care am trecut si de o ora

| petricaone a răspuns:

Fals! Un act sexual ar trebui sa dureze pana ambii parteneri au orgasm, nu mai mult.

| TlkCast a răspuns:

Pai din cate stiu mai mult de 15 minute pentru a o satisface pe partenera.De la 20 de minute in sus ea poate avea multiple orgasme.