| GenesisXD a întrebat:

Hei, care e primul lucru la care va uitati cand intalniti o persoana? (aici e valabil pentru sexul opus, adica fetele sa raspunda la ce sa uita cand vad un baiat si invers). Si care credeti ca e cel mai important lucru ce nu trebuie omis in prima impresie?

8 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Stilul vestimentar si accesorii.Prin accesorii intelegand si persoanele cu care umbla sau orice poarta asupra sa, de la bratari, pana la carti sau arme de foc, sau o funda-n par.Persoanele acolite sunt accesorii, ca asa sunt eu, bastard insensibil.Astea mi se par primele doua praguri ca importanta dupa care poti croi imediatul crochiu asupra caracterului omului.Parca erau unii care proclamau "spune-mi cu cine te insotesti,ca sa-ti spun cine esti",idee la care nu pot decat sa achiesez. Daca se imbraca intr-un stil radios (nu neaparat si colorat), original si potrivit cu ulterioara sa personalitate si umbla cu ceva legat de muzica sau literatura in la ea, deja nu mai poate fi vorba de un crochiu, ci de ceva mult mai concret, da' amu eu pictez cum ar arata Aphrodita la mine-n minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul lucru la care mă uit la un bărbat sunt ochii. Dar deh...asta face toată lumea când intâlneşte o persoană,, inedită''.
...
Ca să trecem la particularităţi personale, intotdeauna,, investighez'' mandibula, apoi mâinile (degetele).

| lumy4u a răspuns:

Ochii,nasul,buzele ..si aspectul ingrijit

| anonima1995 a răspuns:

Prima data ma uit la ochii lui, apoi sunt atenta la gesturile pe cere le face.

| Youkillme a răspuns:

Primul lucru care-l vad la fete sunt ochii si buzele... apoi restul corpului

| Iubiiitzica a răspuns:

La mine, cand ma uit prima data la un baiat ma uit la ochii si la parul lui. mor dupa baietii cu breton care isi ridica parul in sus cu placa :X

| nebunikaaa a răspuns:

Paii eu prima oara ma uit la privirea lui si la cat de senzual e apoi la corp...la cum se imbraca, daca e genul meu(mai nebun asa ca mine), si la igena corpului laughing, si apoi incep sa intru in vorba cu el.
Da bine inteles cateodata cand vad un baiat frumos si care se uita in ochii mei simt ca ma topesc si simt ca m-am indragostit love struck(Dragoste la prima vedere).De exemplu intr-o seara am fost in parc cu prietenii si dintr-o data au iesit 2 baieti din parc si eu tocmai intram si unul din prietenii mei il cunostea pe unul dintre cei baieti si ne-am oprit putin sa vorbeasca... si celalalt baiat era asa de ''bun'' ca sa zic asa si se uita in ochii mei si eu incepeam sa ma rosesc si imi batea inima si dupa ce au vorbit si am plecat de acolo prietenii mei ma vazuse ca ma inrosisem si acel prieten de-al meu care il cunostea pe baiatul acela m-a intrebat daca vreau sa ma combine cu prietenul acelui baiat si eu nu i-am zis nimic si acu imi pare rau love struck

| AlexandruCosminIonut a răspuns:

In primul rand vreau sa aflu daca ii place distractia si animalele deoarece eu iubesc animalele si distractia.Nu prea ma intereseaza cum arata deoarece ce este inauntrul persoanei conteaza:X