Salut,
Cata meserie o sa stiti voi la inceput, degeaba incercati cu arouser.
Pana mai capatati experienta in sex si folosirea prezervativelor, va recomand musai cele extra safe sau macar clasicele.
Nu e cazul sa va treziti cu surprize neplacute de la primele experiente.
Si daca avem din astea este vreo problema? adica nu protejeaza atat de mult cat protejeaza cele extra safe? astea le-am cumparat din greseala si am zis sa nu mai luam altele daca tot le avem pe astea
Salut, pai daca sunt durex arouser doar ambalajul este negru... ele contin niste striatii:) nu cred ca s-ar simtii bine asa... http://www.durex.com/ro-RO/Products/Condoms/Pages/Ribbed.aspx pentru inceput ar trebui sa folosesti extra safe contine mai mult lubrefiant si este mai bine pentru ea
De ce negre omule?! Alege şi tu o culoare transparentă, că doar nu ţii doliu!
Poţi să ne spui pe când se va întâmpla? Şi cum a fost? Aşa de curiozitate, nu te supăra.
Dar daca va fi să se întâmple, am şi eu o părere. Ar fi bine să o iei şi de nevastă. Nu de alta, dar dacă tot o spargi, să rămâna a ta nu a altuia, că e păcat!
Ai inteles gresit culoare cutiei e neagra, nu ma refer la cat de buna e alegerea culorii, ma refer la calitatea prezervativului, iar culoarea acestuia este un roz mai inchis :p