Ne-am vazut inainte de scoala, ne-am dat unul altuia cadourile 3 a fost foarte frumos. Am plecat la scoala [ este in clasa cu mine ]. El mi-a dat cadou o brata superrrr si un trandafir rosu` iar eu un pachetel care continea o cana si un ursulet . Toata ziua am stat impreuna, am ras. am vorbit vrute si nevrute.
Am avut o zi frumoasa, pentru ca el a facut-o sa fie asa 3
Ca sa inteleg ca iubirea in mileniu 3 e doar materialism si doar o zi? aiurea cand iubesti fiecare zi e ziua a ta si a ei da cine mai iubeste in ziua de azi, materialism si atat multa ipocrizie
Daca eram langa el, faceam multe. Ce face un cuplu de ziua indragostitilor si nu numai?
Ne-am intalnit in parc, i-am daruit un trandafir, si 2 cadouri, o felicitare personalizata, cu noi 2 impreuna, si vorbitoare, am inregistrat pe ea o mica declaratie de dragoste, ne-am plimbat o ora prin parc, sarutat, si pe urma am mers in un restaurant si am dansat pina la 1 noaptea, si am baut 4 sau 5 sampanii...
Nici n-am realizat ca a trecut ziua indragostitilor, si apoi numai de ziua indragostitilor isi fac iubitii cadouri si se iubesc, se alinta unul pe altul..aiureli, asta ar trebui sa se intimple aproape zilnic.
anonim_4396 întreabă:
udarz13_5869 întreabă:
anonim_4396 întreabă: