Daca ai vederi suficient de largi, poti sa impaci "dragostea prieteneasca" cu "apucaturile erotice". Daca stii sa o faci, ai parte de o relatie memorabila.
La 15 ani ti se pare ca le stii pe toate pentru ca nici macar nu iti dai seama ce nu stii Ia-o ca pe un sfat prietenesc, nu ca pe o insulta.
Parca tot mai smecher e in camion, ai mai mult spatiu. Capetele tractoare au si pat.
In sfarsit alta intrebare decat cu pocaiti.. poate ti-a trecut deja.Da mai bine stai pe langa pocaiti, ca iti cam zboara fanteziile prin capsor, si s-ar putea sa faci prostii cam repede.
E misto in masina mai ales daca e break si rabatezi pernele si dispui de o saltea gonflabila.
recomandare importanta: sa fie geamuri fumurii in dotare.
si ca un contrasfat: evitati loganul berlina, e prea rigid...
succes!
Pai da inquire, dar cat de largi sant vederile unui astfel de om si cate memorabile are intr-o viata? presupunand ca unul din doi e javra, ca intodeauna si paraseste fiindca odata si odata se plictiseste, suferinta provocata, cum se numeste? vederi inguste? uite eu am vederi inguste si pentru mine desfraul si curvia raman sub acest nume.
Eu chiar nu stiu cum e... lol... dar cred ca e naspa avand in vedere ca totusi e o masina, adica loc limitat, banchete cine stie cum de curate, geamuri prin care te vede lumea si mirosul de parfum de masina! Eu zic ca ar fi naspa!
E super! Merita sa incerci(eu am facu-to deja )
Sfat: Sa fie trecut de miezul noptii, afara sa fie frig la fel si in masina, amandoi sa fiti dezbracati (ca sa va incalziti), geamurile sa fie aburite, masina sa fie pe un camp sau ceva de genu'. O sa fie o experienta de neuuitat, crede-ma! Mai ales ca o sa te exciti de numa(ma rog, la mine asa a fost), baiatu' sa aiba penisul mare si gros
Mult succes!
Buna.Penetrarea vaginului este excelenta in cazul sexului in masina si se pot aplica destul de multe pozitii cu toate ca locul poate sa fie un pic mai stramt, placerea creata e destul de ok.
Daviduku întreabă: