| Mmmm1111 a întrebat:

Hei, ce parere aveti in legatura cu faptul ca eu si fosta mea am ramas prieteni cu beneficii? E moral? Afecteaza pe viitor relatia de prietenie daca nu am mai face sex? Mersi pentru raspunsuri

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Depinde de ce ati construit inainte. Daca de la inceput latura fizica (atingeri, mingiieri, saruturi, etc) a avut un rol important, s-ar putea ca lucrurile sa se raceasca intre voi, pentru ca, poate chiar fara sa stiti, latura fizica are un rol extrem de important intre voi. Daca insa v-ati cunoscut, ati avut timp impreuna in care sa faceti diferite activitati, ati discutat, sau ati facut alte lucruri in afara relatiei fizice inainte de a o incepe, baza e acolo, si lipsa laturii fizice nu v-ar afecta prea mult, ar fi doar o intoarcere in acel punct. Nu pentru mult timp insa, pentru ca fie intervine despartirea, fie veti sari unul in bratele celuilalt. Se zice ca in ce priveste aspectul fizic, o relatie e ca un tobogan, incepi cu putin, o simpla stringere de mina, si asa iti dai drumul pe tobogan, si mai apoi totul e chestie de timp, nu te poti opri decat la capat, dupa ce ai avut-o, si nu mai exista cale de intoarcere, pentru ca fiecare senzatie cere ceva mai mult mai apoi. Doar daca exista probleme serioase in cuplu, care sa determine ruperea raporturilor fizice.

| corbulalbrosu a răspuns:

E moral?
Raspuns corect : DA
Afecteaza pe viitor relatia de prietenie daca nu am mai face sex?
Raspuns corect : DA
Relatia ''friends with benefits'' este intretinuta pur si simplu cu scopul ca din cand in cand sa va satisfaceti d.p.d.v... pur sexual.

| MValentin a răspuns:

Mie nu mi se pare normal sincer... daca nu mai sunteti impreuna deoarece nu va simtit bine in preajma celuilalt ca a facut x de ce ti ar trebui cu toate acestea lucruri sexuale de la el ea n are logica

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Relatia friends with benefits cu fosta, e una cat se poate de normala, in perioada cat amanoi sunteti single si in cautarea altui partener.
Poate te intrebi de ce. Ei bine, hormonii zburda prin corp si trebuie sa te mai si descarci, din cand in cand.
E moral cat timp amandoi sunteti single, si nu aveti macar unul dintre voi partener.
Nu ar trebui sa afecteze relatia de prietenie dintre voi. Ar trebui sa o intareasca.

| Unsfatbun a răspuns:

Sincer, nu mi se pare ok. Ori suntem împreună, ori nu mai suntem! Asta o să vă îngreuneze viitorul. Timpul trece, iar tu, in loc să fii fericit, alături de cineva pe care o iubești și te iubește, nu faci decât să irosești cea mai frumoasă perioadă a vieții, alături de cineva care nu duce nicăieri. De ce să-ți faci altă iubită, când fosta îți satisface plăcerile?
Deci fosta (care de fapt este si acuala sau una dintre actualele) te ține pe loc.
Faci cum vrei, nu trebuie să fii de părere cu mine.

Întrebări similare