anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! ce pot face sau ce pot sa iau si de unde, ca sa-mi crasca sanii mai mari? funda + vot! fara stupizenii!

Răspuns Câştigător
| Ycu a răspuns:

Miki, esti fata desteapta iti risti sanatatea si tot pentru o marire de sani? Nu nu functioneaza, toata lumea profita pe urma complexelor oamenilor, si inventeaza poituni miraculoase anti ejaculare precoce marirea penisului sanilor si alte din astea, slabit ingrasat si cine mai stie ce, trebuie sa te multumesti cu ce ai si sa zici multumesc ca nu ai mai putin. Sfat prietenesc nu folosii chestii de genul asta ca mai devreme sau mai tarziu totul are o consecinta. :*

10 răspunsuri:
| eXecutor a răspuns:

Poi in afara de silicon nu exista altceva pentru cresterea sanilor, decat daca esti putin plinuta si incerci sa slabesti tinand dieta si mancand fructe, dar daca esti supla si ai sanii mici nu poti face altceva decat sa iti pui silicoane, ceea ce nu te sfatuiesc sa faci, pentru ca este foarte periculos! Funda? puppy dog eyes

| Larisssaa a răspuns:

Nu ai cum să faci să îţi crească sânii.
Asta poţi să faci doar dacă îţi pui silicoane cea ce cred că nu ai de gând să faci.
Un mic amănunt :
Dacă faci sex de dezvolţi mai mult. La unele fete le cresc şoldurile, sâni... etc. Depinde de fiecare fată.
Fundă? puppy dog eyes

| Ycu a răspuns:

Termina cu complexe de genul asta pentru ca nu o sa iti aduca nimic bun, mandreste-te cu ce ai, daca asta o faci pentru baieti, cel care se va indragostii de tine nu va fi pentru tate cur sau altceva ci pentru ca ii place de tine pur si simplu. Decat sa iti maresti sanii mai bine pui accentul pe altceva, ca abdomen, fese, pentru care chiar sunt exercitii care dau rezultate, nu sa te imbeti cu apa rece, si nu recurge la silicoane pentru ca o sa iti para rau, trebuie intretinute, schimbate de la an la an, si numai esti tu, fii mandra de cum esti. La multi ani :*!

| CosticaPizza a răspuns:

Trebuie sa stai in fiecare dimineata cate 10 min in cap

| altrix a răspuns:

@Larisssaa daca faci sex ti se lasawinking si iti cresc soldurile.
@ mickidutza sora mea la 13 ani nu avea deloc si acum din cate am inteleg are 95C la cupa si are 15 ani.
eu am auzit o prostie ca cica de la pieptul de pui i-au crescut asa si continua sa creasca. a fost la doctor si pana nu face sex nu o sa ii inceteze cresterea.
deci trebuie sa ai rabdare.tongue

| mickidutza a răspuns (pentru altrix):

Am avut rabdare de la 12 anilaughing acum am 16laughing

| mickidutza a răspuns (pentru Ycu):

Pai am aflat nu stiu pe ce siet ca exista ceva de genu... ceva medicamente pentru marirea sanilor... oare functioneaza?thinking

| mickidutza a răspuns:

Bai ftatilor, deci vreau ceva urgent...in jurul pieptului am 75. ca la abdomen si la solduri nu ii problema. si nu vreau silicoane (le urasc).

| Nelamuritul a răspuns:

Exista altceva in afara de silicon?

| Bellax a răspuns:

Mananca in fiecare zi salata cu marar.Mararul este ingredientul care te ajuta, am auzit la televizor, le-am auzit si pe prietenele mele ca mararul da rezultate, eu zic sa incerci sa vezi daca e adevarat, in fiecare zi pana da rezultate.