Dar chiar ţi se pare aşa de greu să încerci? Simţi că eşti în lumea viselor, ca şi cum ai consuma un drog.
Buna.
Daca e de cineva care imi place, probabil ca e cel mai fericit moment din viata mea. Daca e cu cineva care imi displace, probabil ca imi vine sa vomit .
'sa-ti vezi de scoala' sau 'sa te joci cu papusile' nu le zicem cand e vorba doar de sarut ..atunci le zicem mai des cand e vorba de nu a mai fi fecioara in cazu tau
Saruta si vei vedea senzatia!
Aici depinde pe cine săruţi. Dacă e persoana iubită ai un sentiment de împlinire, eşti fericită, te simţi de parcă nimic nu mai intervine între voi, îţi iei zborul. Normal, ai şi emoţii puternice şi un rânjet tâmp şi adorabil.
Dacă acea persoană nu înseamnă nimic. nici nu simţi ceva. Aşa că ai grijă să merite, nu o să uiţi niciodată :*
Cand o sa saruti primul baiat o sa vezi, totul vine de la sine. Si eu am aceeasi varsta ca si tine, si primul sarut l-am primit la 14 ani, a fost frumos, numai la asta ma gandeam in prima saptamana, dar dupa nu mi s-a mai parut asa interesant, au urmat si altele.
Era mai plauzibil daca spuneai direct ca ai 12 ani, te mai credea lumea, ca la 16 ani sa nu stii cum e aia, e putin cam paradoxal.Virgina pe viata...
Puteam sa-mi fac un prieten si la 12-13 ani dar am vrut sa fie ceva mai special si asa am ajuns la 16 ani fara... pentru ca vreau unul cu o situatie materiala buna nu orice cioban, taran, urat etc.Eu zic ca merit ceva bun nu orice javra... oricum romanii nu's pe gustul meu
Esti materialista, pisi? Daca astepti printul pe cal alb, bine zis ca o sa ramai singurica.
Sa stii ca si un cioban are bani mai ales de are vreo 100 de oi
Oh, pe gustul tau is numa rromi sau ce?