Ce ma indeparteaza total la un barbat :
Cariile in gura, papucii murdari, unghiile netaiate ( ca la ciobani.), un nas prea mare, urechi clapauge, imbracaminte murdara sau total fara gust, lipsa unui miros placut de parfum.
Astea sunt eliminatorii din start!
HaiZi, din pacate exista foarte multe accidente de genul asta. Uita-te in jurul tau!
Iar pentru @anonimul ( ti-ar sta mai bine sa te prezinti oricum.atunci cand sustii ceva ), te asigur eu ca nas mare nu-i egal instrument mare
Cine a zis ca imaginea nu conteaza a mintit, e foarte bine ca te uiti la incaltaminte si la zambet fiindca daca se incalta cu gust si are un zambet si o dantura frumoasa e promitator. Eu ma uit la incaltaminte, manichiura si sunt f atenta cand vorbeste e f important cum gandeste ca daca se ingrijeste dar cand deschide gura ai uitat si cum arata nu e ok
Eu ma uit cum se comporta, daca isi da aere sau daca se crede smecher.Imbracamintea conteaza la fel de mult, sa nu fie imbracat in cine stie ce firma de milioane, pentru ca nu-mi plac persoanele de genu, stiu ca pentru ei conteaza cum se imbraca ceilalti si au o stare materiala buna! Daca se imbraca normal, e foarte ok, ok insemnand blugi si tenisi sau skates. da nu gucci si versace.
Zambetul conteaza si el, daca rade daca zici ceva amuzant sau este indiferent. dar totusi nu te lasa inselata de un zambet fals.
Be good.
Femeile "barbat" ma lasa rece.
Iar la femeile feminine, nu-mi place sa vad incaltamintea murdara, manichiura neingrijita, carii, par neingrijit, machiaj ieftin, parfum ieftin, silueta de "butoi".
Pe strada, la o femeie, observ opusul descrierii de mai sus.
Toti baietii tai poarta tenisi?
Si pe mine ma atrage un zambet placut. Iar asa ca imbracaminte, imi place cand vad o tipa imbracata in jeans si geaca de piele :X
Eu ma uit prima data la fata. frumos/urat. trist/fericit. Cateodata poti citi oamenii. Eu pot.
Pentru domnisoara care o zis de baietii cu nasul mare...
este un mit care spune c baietii cu nasu mare au si instrumentu mare
acum pentru cel care a pus intrebarea... ce naiba faci tu cu o gajik "perfecta" care nu are nimic in cap si nu ai ce discuta cu ea... o tii doar de muzeu
AnonimulRo întreabă:
BOGDAN întreabă: