| Frutti509 a întrebat:

Hei! Ceea ce o sa va spun,probabil o sa fie ciudat, poate o sa ma judecati. Uitati...Sunt fata, am 16 ani si iubesc o fata, are si ea 16 ani.am avut o relatie cu ea timp de 5-6 ani, ne-am certat,ne-am despartit, tot ne iubim. Eu vreau sa raman doar cu ea,cand sunt cu ea,sunt fericita,cum n-am mai fost vreodata. Nu vreau pe altcineva, pe ea o vreau. Problema e ca...acum sufera...probleme,chestii. Eu mereu lupt pentru ea, nu m-am dat batuta. Ma indeparteaza...cand ii scriu...ma evita...S-a schimbat mult, dar eu o accept asa cum e.Nu se pune problema. Apropo...e pacat sa iubesti o fata? Nu e distractie, etc. E chiar iubire...E pacat? Dumnezeu...nu te iarta? Multumesc. Sper sa ma intelegeti..astept un raspuns.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Tu suferi cumva de dublă personalitate?
http://www.tpu.ro/......ata-are_1/
===
Oricum ar fi, te-ai gândit vreo clipă că poate ea NU e homoerotică și nu te poate accepta (genetic vorbind) ca pe o iubită?
Dacă totuși mă înșel, e bine oricum să o lași să mai respire. Dacă o iubești cu adevărat, poți și să accepți că fericirea ei e mai presus de orice, iar dacă asta presupune să fie cu altcineva, mai bine te dai la o parte.

| OldSoul a răspuns:

Ofera-i putin timp, daca stai si insisti poate se simte prea sufocata, sau poate vrea sa incerce si ea sa fie "normala" nu trebuie sa-ti mai bati capul, e decizia ei ce face, daca insisti mai rau faci.
Ofera-i timp-ul necesar.
Era o vorba "Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece, daca te iubeste se va intoarce".

| pufulescu a răspuns:

Cam ce vrei sa intrebi aici? Daca ar trebui sa lupti in continuare ca sa o recuceresti? Nu prea are rost din moment ce te respinge, vor urma alte despartiri si alte impacari etc etc si tot asa. In timpul asta tineretea iti trece si vei ajunge sa regreti ca ai alergat dupa o singura persoana si n-ai zburat " din floare in floare "!
Raspunsul asta e valabil si daca intrebai despre un partener, si invers, daca tu erai baiat si intrebai despre o fata. Eu mi-am petrecut cei mai frumosi ani ai vietii ( 20 - 26 ) intr-o relatie cu o singura fata si regret acum amarnic!

| Maios a răspuns:

In zilele noastre sa iubesti un partener de acelasi sex este ceva normal si legalm, iar daca simti ceva pesntru fata aia si ea simte la fel pentru tine este pacat sa o pierzi de pe acuma.Din puct de vedere religios (strict!) nu scrie nicaieri ca nu este permis iubirea intre 2 parteneri de acelasi sex,din potriva "Iubesteti aproapele ca pe tine insuti!"(Matei),dar daca vreti sa va casatoriti atunci da este Mare Pacat si acest lucru nu este permis de catre bisericile ortodoxe sau catolice,dar in chimb este permis de catre bisericile Protestante(Adventisti, Sambetisti etc.) si cele de alte religii (Islamista, Mulsumana, Budista etc.).In concluzie poti sa o iubesti pe fata accea di toata inima si daca simtiti o atractie atat de mare cat sa ajungeti la o relatie intima puteti sa o faceti, dar daca vreti sa va casatoriti mai tarziu din puct de vedere crestin este INPOSIBIL!