| DeaaMe99 a întrebat:

Hei! Ceea ce o sa va spun, probabil o sa fie ciudat, poate o sa ma judecati. Uitati...Sunt fata, am 16 ani si iubesc o fata, are si ea 16 ani.am avut o relatie cu ea timp de 5- 6 ani, ne- am certat, ne -am impacat,tot n-am incetat s-o iubesc. Cand sunt cu ea,sunt fericita,cum nu am mai fost cu nimeni. E totul,nu am nevoie de nimeni altcineva,doar pe ea o vreau. Cand ii scriu,ma evita,ma ignora... spune ca vrea sa stea singura o perioada. re probleme,etc...S-a schimbat mult,eu o accept asa cum e,nu se pune problema. Eu mereu lupt, ea ma i departeaza...stiu ca sufera,dar e dureros sa o tina tot asa. Alaturi o sa-i fiu mereu,nu o s-o las la greu. Apropo e pacat sa iubesti o fata? In ochii lui Dumnezeu e pacat? E iubire,nu distractie,etc. Cu ea vreau sa raman,poate vi se pare absurd, dsr chiar o iubesc. Ce sa fac ca sa nu ma mai indeparteze? Multumesc.astept un raspuns cat mai repede.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este pacat sa fii lesbiana deoarece aceasta orientare sexuala este de natura genetica fiind o componenta particulara a fiintei tale, deoarece este inscrisa in codul tau genetic, rezultat in urma imperechierii cromozomilor din componenta ADN-ului tau. Se pare ca prietena ta nu are exact aceeasi orientare sexuala si din acest motiv a aparut sentimentul de respingere dintre voi. Orice relatie interumana se bazeaza pe atractie dar aceasta pentru a fi solida si sa reziste, trebuie sa fie neaparat reciproca. Dragoste impotriva dorintei sau vointei cuiva, cu de-a sila nu se poate realiza si mentine. Vei fi nevoita sa cauti in alta parte. Succes, bafta.

| mihai69 a răspuns:

Tu suferi cumva de dublă personalitate?
http://www.tpu.ro/......-fata-are/
===
Oricum ar fi, te-ai gândit vreo clipă că poate ea NU e homoerotică și nu te poate accepta (genetic vorbind) ca pe o iubită?
Dacă totuși mă înșel, e bine oricum să o lași să mai respire. Dacă o iubești cu adevărat, poți și să accepți că fericirea ei e mai presus de orice, iar dacă asta presupune să fie cu altcineva, mai bine te dai la o parte.

| Drimmero a răspuns:

Suntem obisnuiti sa vedem cat mai multi homosexuali, nu e ceva nou sub lumina lunii. Esti impreuna cu ea de cand aveai tu 10-11 ani? Ce iubire era aia? Serios intreb, de la 10-11 ani sa ai relatie, e ceva rar intalnit, cel putin de mine, mai ales sa fiti si homo. Sfatul meu este urmatorul: Incearca sa vorbesti cu ea ce si cum, dar asta fata-n fata, unde sunteti singure, intre patru ochi si spune-i ce ai pe suflet, poate asa te accepta iar in grupul ei si in inima ei. Se considera pacat ca doua persoane de acelasi sex sa se iubeasca, este impotriva firii umane, Dumnezeu a distrus Sodoma si Gomora din aceasta cauza acum mii de ani. Dar pana la urma, nu cred ca i-ar pasa lui Dumnezeu atat de mult cu cine te iubesti, atata timp cat El vrea ca noi sa fim fericiti.

| Oana92 a răspuns:

Nimeni nu iti poate garanta ce e ok in fata lui Dumnezeu si ce nu. Dumnezeu nu a dat personal un comunicat, Biblia e scrisa de oameni. Si cred ca exista pacate mai mari decat homosexualitatea...

Pe de alta parte eu nu as fi foarte convinsa, in locul tau, ca iubirea ce i-o porti e una erotica, bazata pe atractie sexuala, normala pentru un cuplu. Spui ca ai 16 ani si ca ai o relatia de 5-6 ani, adica de la 10-11 ani. Pai la varsta asta lucrurile legate de sexualitate nu sunt bine definite, imi e greu sa cred ca ai fost atrasa de fata asta, ca te-ai indragostit de ea la varsta asta. Nu cumva a fost vorba de o prietenie foarte puternica ce s-a transformat intr-o ''relatie'' pentru ca amandurora va era bine asa?

Poate nu ti-ar strica totusi o pauza de la aceasta presupusa relatie, pentru a te pune in contact cu tine si pentru a-ti defini sexualitatea. Relatia ta a fost foarte lunga, inceputa incredibil de devreme si nu prea ai avut cum sa vezi si altceva.