| DeaaMe99 a întrebat:

Hei! Ceea ce o sa va spun, probabil o sa fie ciudat, poate o sa ma judecati. Uitati...Sunt fata, am 16 ani si iubesc o fata, are si ea 16 ani.am avut o relatie cu ea timp de 5- 6 ani, ne- am certat, ne -am impacat,tot n-am incetat s-o iubesc. Cand sunt cu ea,sunt fericita,cum nu am mai fost cu nimeni. E totul,nu am nevoie de nimeni altcineva,doar pe ea o vreau. Cand ii scriu,ma evita,ma ignora... spune ca vrea sa stea singura o perioada. re probleme,etc...S-a schimbat mult,eu o accept asa cum e,nu se pune problema. Eu mereu lupt, ea ma i departeaza...stiu ca sufera,dar e dureros sa o tina tot asa. Alaturi o sa-i fiu mereu,nu o s-o las la greu. Apropo e pacat sa iubesti o fata? In ochii lui Dumnezeu e pacat? E iubire,nu distractie,etc. Cu ea vreau sa raman,poate vi se pare absurd, dsr chiar o iubesc. Ce sa fac ca sa nu ma mai indeparteze? Multumesc.astept un raspuns cat mai repede.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce ar fi pacat sa iubesti o fata?
Tu vad ca te referi doar la sentimente aici, ca nu pomenesti deloc de relatii sexuale sau lesbianism, ca atunci este alta mancare de peste si se schimba datele problemei.
Deci, ce-i rau in a avea sentimente sincere pentru o prietena? Eu nu vad nimic rau!

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu este pacat sa fii lesbiana deoarece aceasta orientare sexuala este de natura genetica fiind o componenta particulara a fiintei tale, deoarece este inscrisa in codul tau genetic, rezultat in urma imperechierii cromozomilor din componenta ADN-ului tau. Se pare ca prietena ta nu are exact aceeasi orientare sexuala si din acest motiv a aparut sentimentul de respingere dintre voi. Orice relatie interumana se bazeaza pe atractie dar aceasta pentru a fi solida si sa reziste, trebuie sa fie neaparat reciproca. Dragoste impotriva dorintei sau vointei cuiva, cu de-a sila nu se poate realiza si mentine. Vei fi nevoita sa cauti in alta parte. Succes, bafta.

| mihai69 a răspuns:

Tu suferi cumva de dublă personalitate?
http://www.tpu.ro/......-fata-are/
===
Oricum ar fi, te-ai gândit vreo clipă că poate ea NU e homoerotică și nu te poate accepta (genetic vorbind) ca pe o iubită?
Dacă totuși mă înșel, e bine oricum să o lași să mai respire. Dacă o iubești cu adevărat, poți și să accepți că fericirea ei e mai presus de orice, iar dacă asta presupune să fie cu altcineva, mai bine te dai la o parte.

| Drimmero a răspuns:

Suntem obisnuiti sa vedem cat mai multi homosexuali, nu e ceva nou sub lumina lunii. Esti impreuna cu ea de cand aveai tu 10-11 ani? Ce iubire era aia? Serios intreb, de la 10-11 ani sa ai relatie, e ceva rar intalnit, cel putin de mine, mai ales sa fiti si homo. Sfatul meu este urmatorul: Incearca sa vorbesti cu ea ce si cum, dar asta fata-n fata, unde sunteti singure, intre patru ochi si spune-i ce ai pe suflet, poate asa te accepta iar in grupul ei si in inima ei. Se considera pacat ca doua persoane de acelasi sex sa se iubeasca, este impotriva firii umane, Dumnezeu a distrus Sodoma si Gomora din aceasta cauza acum mii de ani. Dar pana la urma, nu cred ca i-ar pasa lui Dumnezeu atat de mult cu cine te iubesti, atata timp cat El vrea ca noi sa fim fericiti.

| Oana92 a răspuns:

Nimeni nu iti poate garanta ce e ok in fata lui Dumnezeu si ce nu. Dumnezeu nu a dat personal un comunicat, Biblia e scrisa de oameni. Si cred ca exista pacate mai mari decat homosexualitatea...

Pe de alta parte eu nu as fi foarte convinsa, in locul tau, ca iubirea ce i-o porti e una erotica, bazata pe atractie sexuala, normala pentru un cuplu. Spui ca ai 16 ani si ca ai o relatia de 5-6 ani, adica de la 10-11 ani. Pai la varsta asta lucrurile legate de sexualitate nu sunt bine definite, imi e greu sa cred ca ai fost atrasa de fata asta, ca te-ai indragostit de ea la varsta asta. Nu cumva a fost vorba de o prietenie foarte puternica ce s-a transformat intr-o ''relatie'' pentru ca amandurora va era bine asa?

Poate nu ti-ar strica totusi o pauza de la aceasta presupusa relatie, pentru a te pune in contact cu tine si pentru a-ti defini sexualitatea. Relatia ta a fost foarte lunga, inceputa incredibil de devreme si nu prea ai avut cum sa vezi si altceva.