| IloveJustinBieber_6148 a întrebat:

Hei cine stie o actiune mai faina (decat sa asculti muzica cu justin, sa te uiti la poze cu el si tot ce elegat de justin in afara de barfele ireale, cumparaturile, sportul si cateodata chiar sa stai in pat cu laptopul in brate in timp cebei milkshaike de capsuni, cum fac eu acum) primeste funda...

Răspuns Câştigător
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Sa-i dai foc lu bibăr

13 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Oo,ooo stiu eu, ooo...ne luam de Bibăr

| vlaaddd a răspuns:

Eu mai mult de 12 ani nu iti dau.
Si daca te caci este mai fain decat sa te gandesti la jb.

E clar daca stai cu "milkshaike" si laptop in pat, miscare d'aia faci si tu?

| diesel94 a răspuns:

Ai maxim 12 ani si ai vise erotice cu bibar ala cu parul mare care canta ca o fata de 12 ani ca si tine. Sa il chis in freza!

| Elenna219 a răspuns:

Orice e mai fain decat asta.Cum poate sa-ti placa tipul asta? Bafta sa scapi de el!

| lory_8089 a răspuns:

Tu intri pe TPU numai sa te daai mare ce ne intereseaza pe noi ca ai tu video proiector...sau nu stiu ce>>>>si tu nici nu stiai cum se numeste du-te si culcate si viseaza-l pe biberon...laughing

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Ai putea sa speli WC-uri.E mult mai fain decat sa asculti muzica de rahat.Decat sa faci cumparaturi, sa staii pat si ce mai zici tu acolo ai putea sa citesti o carte.

| Tasya05 a răspuns:

Pai eu atuncii cand nu ascult muzica cu justin, nu ma uit la poze cu el, de obicei ies afara cu prietenii, unde ascultam tot justin laughing. sau cand este urat afara stau in casa imi fac temele, desenez desene cu justin. etc happybig grin

| Tasya05 a răspuns:

Mha ce avetii cu totii? Ce daca ii place de Bieber? care e problema voastra? suntetii chiar exageratii

| IloveJustinBieber_6148 explică:

Bai eu citesc carti cand nu fac toate chesile astea si sa stii ca cel mai mult sunt preocupata cu justin si cumparaturile adica lucrurile astea le fac zilnic adica cel mai mult cel cu justin dar seara daca nu sunt prea obosita ca sa citesc citesc carti sau daca nu ma uit la carti pe perete pentru ca am ceva care iti arata filmul peperete cam ca si la cinematografele alea mai vechi doar ca al meu e mai mic... si ziuanuam tinp sa citesc pentru ca sunt la scoala, la mall, lasedintele foto (sunt fotomodel), vara la mare, etc.

| IloveJustinBieber_6148 explică:

Eu nu i-am dat funda lui ala

| AlWaYsSmYlE a răspuns:

Ma eu nu zic sa nu ai un star preferat dar haideti ma ca voi nu va mai numiti fani sincer va numiti obsedati:S doamne ferestelaughing

| JustBeHappy a răspuns:

Justin Bieber e the bestlove struck
Il iubesc:X:X:X:X