Citeste cu atentie raspunsul transmis unui alt baiat aflat oarecum in situatia ta. Multa sanatate! https://www.tpu.ro/......a-capului/
Stai liniștit, nu e așa grav, are aspectul ăla deoarece nu se decalotează, probabil îți va da medicul o crema sa te dai acolo care sa te ajute sa decalotezi, iar după va reveni la forma normala.
Eu când eram mic nu se decalota penisul și nu m-a operat sau ceva, mi-a dat cu crema acolo și gata.
Si avea aspectul ala ciudat, penisul?
Nu e un aspect așa ciudat, este roșu penisul deoarece interiorul vrea să iasă afară dacă înțelegi ce zic, nu se deschide pielea aia, o să îți dea doctorul cu crema daca este priceput și să îi zici de crema că ți-a zis cineva de asta sa nu te opereze decât dacă e ceva grav, deși nu cred, o să te dea cu o cremă și o să îți decaloteze pensiul și gata, ai scăpat, nu durează mult, doar că te doare puțin.
Asadar unde ma duc, si ce costuri crezi ca ar implica, daca imi poti spune orientativ?
Te duci la medicul de familie, iar acesta îți va da trimitere la un medic care se ocupa cu lucruri de genul, nu știu cât costă, daca ai card de sănătate e gratuit, eu când am pățit asta eram copil, nu exista card de sănătate etc.
Bun, si daca sunt la facultate, cum fac? Ca medicul de familie este in judetul de unde am venit, dar invat la Cluj.
Nu am văzut niciodată așa ceva niciodată.Îmi pare rău.Mai bine consultă un medic.
Unde ma pot duce, pentru un consult gratuit, avand in vedere ca sunt stundent si medicul de familie e in alt judet decat cel in care studiez?
Habar n-am
Vorbeste cu cineva de acasa sa iti ia o trimitere si poti merge la medic, un consult mai mult de 100 lei nu este, dar din ce vad...pare a fi o boala cu transmitere....nu vreau sa vorbesc prostii, dar nu e ok